Právo TU TT/Politológia TU TT/Politológia UK BA /Sociológia UK BA
Vedeli by ste mi povedať nejaké info. o tom ako to tam funguje (na týchto 4 odboroch na týchto školách????Podávam si tam prihlášky a bodli by HOCIJAKÉ info. o týchto školách (také základné na čo by som sa mal psychicky pripraviť a tak)
politologia a sociologia UK BA - odbory lahke nemusis sa bat ze by si to nezvladal.cela filozoficka fakulta je urovnou v stratove takze tam si viacmenej uzivas zivot
Ked pojdes na politologiuUK,ak tam budes mat takeho super profesora ..ale to tak mimo temy a k teme,pokial ta bavi dejak a nas-ka,tak sa nie je coho bat
FF UK? teraz nechcem nejako podkopavat povest, ale mala som tam dva predmety vramci nejakej "fakultnej mobility" ci wtf to bolo...ale bolo to na urovni stredoskolskych hodin (podla mna aj materiou), s tym ze kazdych 10min sa niekto pytal na WC..."skusky" ak to tak mozem nazvat som spravila na Acka s tym ze som si den predtym precitala poznamky zo semestra...proste ja som mala pocit ze tam by sa 5rocne studium dalo zvladnut za 3 roky nevravim ze vsetky odbory, ale minimalne tieto humanitne urcite. cize ak chces flakaren, tak dobra volba.
To myslíte vážne, že je politológia na UK taká slabá?... a ja som si myslela, že je najlepšia na Slovensku... ale tu už asi nič neje kvalitné... normálne zvažujem, že pôjdem do Čiech...
presne tak ako pise willbebetter. uroven uplna katastrofa. ja sa ucim na skusku zhruba 15 stran. a to som na vysokej skole. to na zakladnej skole som sa ucil viac nez co sa ucim v skole : D a pristup ucitelov to tiez nic moc. niektori to vzdali a seru na to je im jedno ci opisujes alebo ne. potom su ti zakomplexovani, potom ti co si myslia ze aka cest je studovat na vysokej skole. pokial mozes tak urcite nechod na komenskeho resp. na filozoficku fakultu a chod do tych ciech
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
škoda, že mnoho ľudí stále žije v tom, že UK je top a popritom sú oveľa lepšie univerzity