Takže.. ide leto a s nim aj tie naše vysnívané dvojmesačné prázdniny.... isto sa každý z nás chystá niekam na dovolenku, alebo možno len tak na kupko v rodnom meste.. či niekde na výlet s kamarátmi, na chatu..alebo doma...
minuly rok som tu "prazdninovu lasku" zazil ...ci to bolo predminule?uz ani neviem ..a nebranil by som sa nieco podobnemu..alebo este lepsiemu hej hej ..prazdinonva laska..snad pride =D
ja som mala prazdninovych lasok.. ci jednodnovych ci vikendovych..hah ale tento rok nehrozi.. si myslim.. a okrem toho sa mi paci jeden chalan tak asi nebudem mat mysel na inych
@16 A to je rovnaká blbosť - ísť na dovolenku a len sa tam dva týždne rozvaľovať pri mori. No to už rovno môžte ísť radšej len na miestnu šutrovku, kde presakuje podzemná voda.
príde mi to fajn..ale ja som nieco podobne zazila ale na dialku..a cez prazdniny.. cize dost na nic,ale na tu "lasku" sa potom po prazdninach zabudlo..niekedy si pospominam ale to je vsetko..
a ked tento rok taka pride,okej ale dfam ze bude pokracovat aj nadalej do jeseni a zimy..
No, ja mam mozno teraz hned dve sance, ale neviem, ci je to to, co chcem, skor ma zmahaju obavy. Iba "prazdninova laska"? Tak to je mi uz aka LASKA, ked sa po mesiaci - dvoch budem musiet zas rozchadzat? Mozno k tomu pristupujem s prilisnou racionalitou, ale aj tak.. Radsej trvalejsi nie len prazdninovy vztah.
@millie No tomu ver, že ja by som sa k tomu moru ani len nepríblížila. Keby som už MUSELA (!!!) ísť na ten hnusný juh, tak by som šla pozrieť nejaké historické pamiatky, umenie a tak. A možno prírodu, ak by bola.
prazdninovy sa laska bere ako(pre tych co nevedia dam priklad) ...jozko byva v new yorku a janka v calgary..janka pride na letne prazdniny do new yorku a zalubi sa do jozka..jozko jej city opatuje a vznikne z toho letna laska..letne len preto lebo sa letom zacina,letom sa aj konci..janka sa totiz vracia do calgary
hmm letna laska .neviem ci sa to da zrovna takto povedat .,ale tak na kazdej dovolenke v zahranici sa mi nejaky chlapec strasne zapaci ,ale laska to nie je urcite ..haha mna zrovna "zalubovanie" chyta hlavne v zime D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
A momentálne som šťastne zadaná ako už jedna kolegyňa písala, takže nevidím najmenší dôvod hľadať lásku...akúkoľvek.
ale inak ja to neberem len tak ze dva mesiace a koniec a t eraz uz vobec nie kedze mam to stastie a som zadany
Keď vzťah, tak normálny, nie len na leto...
a aj predminule som mala to bol zasa len omyl
a predtym som tiez mala a to asi bola laska
@15 No jasné, že je to povrchné spoznáš niekoho a teraz s ním začneš chodiť na tie dva týždne čo budeš náhodou pri mori.
a ked tento rok taka pride,okej ale dfam ze bude pokracovat aj nadalej do jeseni a zimy..
Teraz, plánujem akurát tak stráviť fajn prázdniny s mojím zlatom, takže žiadna sezónna prázdninová láska...