vypi roztok(dobre koloid, striebro sa nerozpušťa) nanostriebra!.. zahubí všetky bakterie ak ti ide len o to a napozeráš na nežiaduce učinky toho že vyzabíjaš všetky batérie aj tie čo netreba...
ale riešenie by som videl v spravnom stravovaní, alebo si strč do zadku vonnú tyčinku
Je podivuhodné, že drvivý väčšina jedincov, ktorí majú nejaký zdravotný problém, s ktorým sa zveria na birdzi, trpí /ako sa vždy zistí/ vážnou mentálnou vadou. Vy, pane, ste ďalším takýmto smutným príkladom.
Za účelom riešenia Vášho problemu, Vám však drahý pane, odporúčam...hm, zadovážiť si sadu korkových štupľov. Ak neviete, kde ich máte zohnať, tak kúpte fľašku vína s korkovou zátkou. Následne si vydezinfikovaný štupeľ aplikujte do konečníka. Môžete túto oblasť potrieť aj kanagonom, tak aby štupeľ pri zvýšenej plynatosti nevystrelil, resp. aby nebodaj nikoho nezranil. Odporúčam počkať pár dní, a po mohutnej explózii vnútorných orgánov, zrovnateľnej so silou asi desiatich hirošimských bômb, Vás zaručene tento problém už trápiť nebude. Porúčam sa.
Milý pánko, vy nemusíte mať ani stupídny dotaz a je nad slnko jasnejšie, že trpíte závažným syndrómom, ktorý braní okysličovaniu Vášho abnormálne trpasličieho nervového centra. Nakoľko vďaka štúdiám môjho dobrého priateľa Charlesa Dawrina vieme, že jedinci s mozgom o veľkosti vlašského orecha majú obmedzenú slovnú zásobu, a nedokážu utvoriť zmysluplnú vetu, tobôž nie súvetie /čo ste nám v konečnom dôsledku aj práve predviedli/, nebudem Vás , na základe tohto tvrdenia, urážať. Vy predsa za svoj racionálny deficit nemôžete.
@plyn boooože kááámo teba som tu už riadne dlho nevidel, aj si mi chýbal! a čože sa s tebou robí? Ani sa neozveš, ani výpisy za predaj digestorov neposielaš...
Musíme niekedy na pivo skočiť, čo ty nato priateľu? Daj vedeť do TS-ky!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale riešenie by som videl v spravnom stravovaní, alebo si strč do zadku vonnú tyčinku
Za účelom riešenia Vášho problemu, Vám však drahý pane, odporúčam...hm, zadovážiť si sadu korkových štupľov. Ak neviete, kde ich máte zohnať, tak kúpte fľašku vína s korkovou zátkou. Následne si vydezinfikovaný štupeľ aplikujte do konečníka. Môžete túto oblasť potrieť aj kanagonom, tak aby štupeľ pri zvýšenej plynatosti nevystrelil, resp. aby nebodaj nikoho nezranil. Odporúčam počkať pár dní, a po mohutnej explózii vnútorných orgánov, zrovnateľnej so silou asi desiatich hirošimských bômb, Vás zaručene tento problém už trápiť nebude. Porúčam sa.
Musíme niekedy na pivo skočiť, čo ty nato priateľu? Daj vedeť do TS-ky!