snažím sa každý deň ale posledné týždne som to flákala
a behám odkedy si pamätám ale vždy len tak od marca do októbra. ale tento rok chcem ostať behávať aj v zime
keď som behával tak som behával skoro každý deň pár km behával som asi rok potom som radšej začal fajčiť ušetrilo mi to čas ale nie proste ma to nebavilo keď som časom musel behávať sám.....
4-5 krát do týždňa, niekedy aj dvojfázovo ráno a večer ak je čas. Snažím sa však kombinovať tréningy (volné tempo/šprinty/schody/dlhé,krátke trasy..)Podľa toho načo mám chuť
A behávam už tak asi 2 roky od kedy som sekol s futbalom kvôli kolektívu..
Cez leto sa snažím zamakať a zúčastniť sa občas nejakého behu hlavne v Tatrách, ale inak behám len tak pre seba dobrý pocit a pre radosť lebo ma to baví .
kazdy den ... teraz cez leto aj rano aj vecer ... ak sa neda, tak vecer 2nasobnu dialku ... ale teraz uz asi 3 dni u nas vkuse prsi, tak si pekne makla na kardio cvikoch ... ale dnes si uz pojdem zabehat :happy:
no behavala som tak 3-4x tyzdenne ae už nejakú dobu nič...od juna asik :/ ... ale teraz zasa začnem, ale pre zmenu - rána. a každé ráno - motivaciou mi je behanie v parku kusok odomňa (spojenie aj s rannou rozcvičkou, čiže uplne doko)
ja som behaval kazdy den asi take 3 roky po takej fajnej trase, ale mame tu uplne jebnutych psickarov, co ked vencia psov tak vobec nepoznaju co to je vodzka a tie male stvornohe hovna sa stale za mnou rozbehli tak si musim najst inu trasu na behanie
Ja asi rok, snazim sa aspon 4 krat do tyzdna. Zo zaciatku to bola katastrofa, som odbehol 2 km a hotovo Ale kamaratka co behava dlho mi poradila taky napoj pre sportovcov a strasne pomohol, kondicka-vydrz isla rapidne hore, teraz uz jej v pohode stiham... Cekni na facebooku/ bhip slovensko
od začiatku apríla, teda 4 mesiace
a snažím sa každý deň, samozrejme, nie vždy mi to vyjde, keď napr. nie je pekné počasie, tak ale behám na mieste
a dĺžka závisí aj na počasí, nálade, čase a inej športovej aktivite
ak je pekne, chce sa mi a nič som okrem toho také únavné nerobila, tak hodinku aj niečo, ale keď som už bola bicyklovať v ten deň alebo som unavená, tak zvyknem len tých 20-25 minút vkuse
ja behavam iba v zime..tak od oktobra novembra (kedy sa uz neda bicyklovat)...je to take ze kazdy sa zakukli doma ako keby bola jesen-zima nehostinne prostredie a ja vtedy vybehnem vo funkcnom obleceni a natahujem kilometre...je to fajn taky klud a zaroven si zlepsujes imunitu
ak sito dakto este precita mate aj daku speci obuv na behanie ? ci pouzivate bezne "cinanky"?
ako chcel by som zacat bud behavat alebo oprasit korcule
a vraj pri behu sa dost namahaju klby, hlavne asi bude problem u mna ked som trosku tazsi
@nahaku
ja behám v takých najkách ale s plochou podrážkou, oni sú skate, ale viem, že je to zlé, takže si chcem budúci týždeň objednať bežecké adidasy, s takou tou vlnitou podrážkou, aj keď sú mi také tenisky proti srsti, neznášam tie zvlnené podrážky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a behám odkedy si pamätám ale vždy len tak od marca do októbra. ale tento rok chcem ostať behávať aj v zime
Behávame cca dva mesiace..
A behávam už tak asi 2 roky od kedy som sekol s futbalom kvôli kolektívu..
Cez leto sa snažím zamakať a zúčastniť sa občas nejakého behu hlavne v Tatrách, ale inak behám len tak pre seba dobrý pocit a pre radosť lebo ma to baví .
a inak brno » www.facebook.com/events/65132972...
a snažím sa každý deň, samozrejme, nie vždy mi to vyjde, keď napr. nie je pekné počasie, tak ale behám na mieste
a dĺžka závisí aj na počasí, nálade, čase a inej športovej aktivite
ak je pekne, chce sa mi a nič som okrem toho také únavné nerobila, tak hodinku aj niečo, ale keď som už bola bicyklovať v ten deň alebo som unavená, tak zvyknem len tých 20-25 minút vkuse
ako chcel by som zacat bud behavat alebo oprasit korcule
a vraj pri behu sa dost namahaju klby, hlavne asi bude problem u mna ked som trosku tazsi
ja behám v takých najkách ale s plochou podrážkou, oni sú skate, ale viem, že je to zlé, takže si chcem budúci týždeň objednať bežecké adidasy, s takou tou vlnitou podrážkou, aj keď sú mi také tenisky proti srsti, neznášam tie zvlnené podrážky