@marleymt áno aj Dievčenská, teda ženská duša je naprogramovaná tak, že túži byť dobývana. A pod slovom blbosť sa myslí napríklad zaspievať serenádu v centre mesta, nie podrezať si žili. Proste niečo blaznivo krásne ... chápeš?
to je úplná kravina, že každá žena chce byť dobývaná...mňa osobne tento divný precedentný predpoklad viackrát priviedol do nepríjemnej situácie...
ale cca rozumiem, aj keď mne osobne to nejde do hlavy. láska neni také, že ak niečo spravíš, budem ťa mať za to rada.
a ja robím somariny kedykoľvek a kdekoľvek.
takže záver, neviem odpovedať na otázku
pozvala som ho na narodeniny ako kamaráta, ale chcela som ho a on miesto toho, žeby prišiel, napísal na fb, že má priateľku, až vtedy sa priznal, celý čas ju zatĺkal
nič neľutujem, čo je z lásky. ani nič nepokladám za hlúposť čo je z lásky.
možno pár nie najkrajších slov... ale tie nevyplývali z lásky, ale zo strachu a zmiatenosti.
@avieabbey ja ich tiez neznasam,ale ked sa poznate osobne,je to ine. Ale ked uz sa s niekym dlhsie nevidim,je to divne a vrchol je,ked sa ma niekto snazi pozvat von len cez fb....
upratať niekomu, seriózne, neznášam upratovanie, takže keď to robím len preto aby som niekoho potešila pričom duševne chytám z tej činnosti raple...to je už čo povedať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
najhorsie je, ze toto myslim vazne no ... a to niesom ani facebookovy typ
len nikdy nepisem nikomu prva ... teda uz hey
ale cca rozumiem, aj keď mne osobne to nejde do hlavy. láska neni také, že ak niečo spravíš, budem ťa mať za to rada.
a ja robím somariny kedykoľvek a kdekoľvek.
takže záver, neviem odpovedať na otázku
to skôr tá druhá strana
možno pár nie najkrajších slov... ale tie nevyplývali z lásky, ale zo strachu a zmiatenosti.
samovznietil som sa.
.