ja by som zavolala kamarátom a referovala im o tom, či zomriem skôr tak, že sa otrávim výparmi alebo od popálenín z lávy. (keďže sme sa dohodli, že prvý z nás, kto bude umierať v láve, o tom zavolá ostatným)
pragmaticky: Vyzlečiem si oblečenie, oštím ho, prebehnem cez plamene. Dievča, ktoré je v láve už je dávno upečené, takže si poplačem a idem dalej.
fantasticky: Kedže je to situácia v mojej fantázii vymyslím si, že mám superschopnosti napr. ovládanie živlov. Potom už iba jednoducho nadvihnem ohnivú stenu a vytiahnem oheň z lávy. Láva stuhne a dievča po nej vylezie. Pobozkáme sa a budeme žiť šťastne až za smrť.
@upirka113 ono akosi láva má teplotu nezlúčiteľnú so životom vieš a ak by aj mala teplotu zlúčiteľnú zo životom znamenalo by to že je tvrdá čiže by bola v situácii ekvivalentnej zaliatiu v betóne čiže sa vracia prvá situácia, rozumej stav nezlúčiteľný so životom
Prve co by som spravil, kebyze horim v plamenoch, tak by som pouzil svoju prirodzenu schopnost teleportacie aby som sa teleportol na dno Ticheho oceanu na koordinatoch 15 stupnov 12 minut 35 sekund severnej sirky, 165 stupnov 11 minut 2 sekundy zapadnej dlzky. Tym by som sa zahasil.
Tym, ze na dne oceanu je neuveritelne velky tlak, by som svojou prirodzenou schopnostou pricarovat si lubovolny predmet okolo seba vyrobil ponorku Type 209. Tym ze nemam najmensiu potuchu ako sa ta ponorka ovlada by som postupne poteleportoval mojich kamaratov, ktori su zhodou okolnosti vsetci dostojnici na roznych ponorkach.
Nasledne by mi nic nebranilo ist tou ponorkou domov, kde by som zapol svoj pocitac a Facebook. Na Facebooku by som hodil status "Pomooooc, hori mi frajerka v lave!!!!" Asi o 23 sekund neskor by sa mi na ten status ozvali poziarnici z Dunajskej Luznej, ktori boli presne cviceni na taketo zasahy.
Chlapci boli ochotni, ale mali pokazene auto, tak som ponukol ze ich zoberem svojou ponorkou. Ale kedze ponorka nevedela chodit po zemi, tak som ich tam jednoducho teleportol.
Hodini bojovali chlapci s lavou, ale potom mi oznamili, ze to bude trvat este dalsich 25643 rokov, kedze tento zasah trenovali iba pri vlhkosti vzduchu 45% a pri sopke bola samozrejme zasadne nizsia, asi tak 42%. Tak dlho som nechcel cakat, bol som ochotny cakat maximalne 2406 rokov. A preto som musel pouzit svoju poslednu schopnost, menit pocasie a zacalo prsat. Vlhkost vzduchu postupne rastla, az dosiahla 45% a vtedy sa poziarnici z Dunajskej Luznej pustili do zachranovania mojej frajerky.
Zvysok uz prebiehal bez komplikacii. Bola trosku obhoreta, ale na co existuje, make up a modne oblecenie.
@upirka113 a preco nie...skok cez plamene je moment a pokial si zakrijem tvar tak sa stihne chytit akurat oblecenie...a mozno ani to nie... a ked sa nahodu chyti tak ho dam dole
pomodlim sa vycuram sa (tim uhasim plamene) potom na zemi bude nejaky kamienok ten si nastavim na nohu kopnem si ho do hlavi bude mi slzit oko slzami budem hasit ohen potom budem plut plut a plut tim uhasim ohen a uz som bez ohna vyslobodim sa tim ze si odrezem ruky a nohy pomocou nejakeho kamena potom si ruky a nohy nejako prilozim naspet a teplym kamenom pomozem aby sa rychlo prichytili k telu potom odslobodim zenu a budeme zit na farme a budeme mat 50 deti
(toto je asi najvecsia kravina aku som kedy napisal (nic lepsie ma nenapadlo )
akoze idem skapat od smiechu ak viem lava ma velmi dost stupnou asi tak ze by mi nepomohol ani svaty otecxDDD dobru predstavivost maaaas jedine jak by nabehol chuck norris
myslím, že keby som v láve, alebo aj len kúsok od nej, tak tú horúčavu by som asi ťažko mohla prežiť a nie to ešte tam poskakovať a zachraňovať seba ani chlapa, ktorého nemám
Mám málo informácii na to, aby som túto otázku mohla zodpovedať to že som v láve (čo je samo o sebe komické) je jednej fakt, takže nemôžem vedieť či je spôsob, ako sa oslobodiť. Musím poznať ďalšie prvky okolo seba, ak nejsú, tak to je nevyriešiteľná situácia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
vždy som chcela vedieť, čo prežíval Empedokles.
@aguri500 dajme tomu 2 metre a v priestore máš tiež 2 metre
fantasticky: Kedže je to situácia v mojej fantázii vymyslím si, že mám superschopnosti napr. ovládanie živlov. Potom už iba jednoducho nadvihnem ohnivú stenu a vytiahnem oheň z lávy. Láva stuhne a dievča po nej vylezie. Pobozkáme sa a budeme žiť šťastne až za smrť.
@vanellus pekne napísané
@aguri500 cez plamene?? no keĎ myslíš
Draha upirka cislo stojedenast.
Prve co by som spravil, kebyze horim v plamenoch, tak by som pouzil svoju prirodzenu schopnost teleportacie aby som sa teleportol na dno Ticheho oceanu na koordinatoch 15 stupnov 12 minut 35 sekund severnej sirky, 165 stupnov 11 minut 2 sekundy zapadnej dlzky. Tym by som sa zahasil.
Tym, ze na dne oceanu je neuveritelne velky tlak, by som svojou prirodzenou schopnostou pricarovat si lubovolny predmet okolo seba vyrobil ponorku Type 209. Tym ze nemam najmensiu potuchu ako sa ta ponorka ovlada by som postupne poteleportoval mojich kamaratov, ktori su zhodou okolnosti vsetci dostojnici na roznych ponorkach.
Nasledne by mi nic nebranilo ist tou ponorkou domov, kde by som zapol svoj pocitac a Facebook. Na Facebooku by som hodil status "Pomooooc, hori mi frajerka v lave!!!!" Asi o 23 sekund neskor by sa mi na ten status ozvali poziarnici z Dunajskej Luznej, ktori boli presne cviceni na taketo zasahy.
Chlapci boli ochotni, ale mali pokazene auto, tak som ponukol ze ich zoberem svojou ponorkou. Ale kedze ponorka nevedela chodit po zemi, tak som ich tam jednoducho teleportol.
Hodini bojovali chlapci s lavou, ale potom mi oznamili, ze to bude trvat este dalsich 25643 rokov, kedze tento zasah trenovali iba pri vlhkosti vzduchu 45% a pri sopke bola samozrejme zasadne nizsia, asi tak 42%. Tak dlho som nechcel cakat, bol som ochotny cakat maximalne 2406 rokov. A preto som musel pouzit svoju poslednu schopnost, menit pocasie a zacalo prsat. Vlhkost vzduchu postupne rastla, az dosiahla 45% a vtedy sa poziarnici z Dunajskej Luznej pustili do zachranovania mojej frajerky.
Zvysok uz prebiehal bez komplikacii. Bola trosku obhoreta, ale na co existuje, make up a modne oblecenie.
A kym nezomreli, ziju este dodnes.
(toto je asi najvecsia kravina aku som kedy napisal (nic lepsie ma nenapadlo )
..kvak..
"Si uveznená v láve. Pokúsiš sa voliako vyslobodiť? " vysvetlite mi to prosím niekto