ja sa budím pravidelne o šiestej
a to preto, že sa vtedy budia aj degu a svojim upreným pohľadom na mňa, sa ma snažia zobudiť, bo chcú žrať!
(a ja sa na nich ani nehnevám, lebo vstávať o šiestej je super! :-S )
ja som sa budila kedysi medzi 3 a 4 hodinou v noci, ale to bolo v období, keď som skoro nič nejedla a to som sa zobudila, išla som sa najesť v polospánku a potom som sa ráno zobudila obložená jedlom na gauči
@14 Ježiš prečo toto čítam
Tiež sa mi to občas stáva, že zrazu som akoby vyspatá a tiež tak do siedmej nemôžem zaspať ale netuším prečo to tak je, takže nepomôžem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Niekedy by som povedala ze je to preto lebo som vtedy vyspata ale netusim ci to tak je
akurat problem bol, ze ja som potom nevedela do 7mej rana zaspat.
ach boze, radsej by som sa ritualne upalila ako este raz prejst statnicovym rocnikom.
a to preto, že sa vtedy budia aj degu a svojim upreným pohľadom na mňa, sa ma snažia zobudiť, bo chcú žrať!
(a ja sa na nich ani nehnevám, lebo vstávať o šiestej je super! :-S )
Tiež sa mi to občas stáva, že zrazu som akoby vyspatá a tiež tak do siedmej nemôžem zaspať ale netuším prečo to tak je, takže nepomôžem
treba zavolat ghost busterov
» theblogidentity.files.wordpress.com/2014/09/tumblr_...
a ja napríklad o tretej ešte len spať idem (možno)