predpokladám, že naše bunky raz budú vďaka experimentálnej vede natoľko zdravé, čisté, imúnne, až si začnú závidieť svoju dokonalosť, čo povedie k počiatočným nevinným nevraživým pohľadom medzi sebou, ale vyústi až do vzájomného požierania, čo znamená, že sa začneme strácať smerom zvnútra... bude to tzv. syndróm bunkového kolapsaru a nebude sa dať zastaviť, keďže nepôjde o zdravotný problém, ale o osvojenie si ľudských vlastností bunkami a následné nastolenie anarchie
@sandy114 myslím, že bude nemožné zohnať také veci v podobe, v akej ich poznáme dnes - potraviny budú umelé, modifikované, schválne vyrábané tak, aby boli 100%-ne nezávadné a nepoškodzujúce zdravie - už len keď si pozrieš nultý koment, to je jednoducho podmienkou a určite aj kravy, prasatá a ostatné zvieratá budú mať geneticky zakódované dokonalé bunky, takže aj keď by si si ich sama vychovala a zjedla hoci aj surové, nevyliečiš sa, lebo oni budú mať bunky rovnakej stavby, čiže aj oni vlastne začnú umierať. TO bude skaza ľudstva!
@bress to mi je jasné, ja tu píšem len hypoteticky, že sa predsa len v ďalekej budúcnosti nájde spôsob, že to zdravé bude, proste dokonalá a vyvážená náhrada. a vôbec si nemyslím, že sa to aj stane alebo že sa toho nebodaj dokonca dožijem
Nie. Hentie produkty su tak, ako si spravne povedala, BIO, BEZ CUKRU a BEZ TUKU. Ale o zdravi tam nikto nehovori. Ani by nemohol - boly by to lzi (ach)...
Najprv som myslel že si robíš srandu s tou otázkou. Veď zdravie je stav, kedy ti nič nieje, nemáš žiadnu chorobu, ani nič podobné. Dá sa zomrieť na to že nemáš chrípku?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
predpokladám, že naše bunky raz budú vďaka experimentálnej vede natoľko zdravé, čisté, imúnne, až si začnú závidieť svoju dokonalosť, čo povedie k počiatočným nevinným nevraživým pohľadom medzi sebou, ale vyústi až do vzájomného požierania, čo znamená, že sa začneme strácať smerom zvnútra... bude to tzv. syndróm bunkového kolapsaru a nebude sa dať zastaviť, keďže nepôjde o zdravotný problém, ale o osvojenie si ľudských vlastností bunkami a následné nastolenie anarchie
Najprv som myslel že si robíš srandu s tou otázkou. Veď zdravie je stav, kedy ti nič nieje, nemáš žiadnu chorobu, ani nič podobné. Dá sa zomrieť na to že nemáš chrípku?