Prečé si ženy nedokážu namaľovať oči so zavretými očami?
no nadpis je asi jasny... ...vzdy kes si davam spiralu robim ksichty a nielen ja vsetky moje kamosky....s otvorenymi ustami a vyplestenymi ocami ale preco?heeh
13. na mne netreba nič, ja som Krása sama o sebe!! a samozrejme EGOISTKA!! A NARCIS ešte ale vieš taK podľa mňa sú naozaj najKrajšie ženy, Ktoré sú Krásne bez toho, či majú 3 Kilá MaKe-up-u, ťažKé mihlanice pod ťarchou špirály, Ktorú si nezmyjú a na druhý deň dajú ďalšiu vrstvu, a očnými tieňmi s Ktorými vyzerajú aKo na Karnevale.. v Jednoduchosti je proste Krása..
15.nika nie vsetky sa tak maluju ak si si nevsimla...podla mna kd si zena na sebe nieco zvyrazni len jej to pomoze neuskodi...a pokial baby nechcete mat problemi z ocami pekne sa len odmalovavajte lebo budete vyzerat jak zombie
17. hej máš pravdu, ale myslím si zasa ja, že Keď mám napr peKné pery, nepotrebujem ich hneď zvýrazniť rúžom.. sú predsa Krásne samy o sebe čisto môj názor proti maľovaniu nemám nič
18. Kitty, tebe treba čítať blog! mno ja taKé poznámm stretávam ich v šKole denne a chce sa mi vracať.. :S
20.no ja ruze ani nepouzivam...lesk spirala a staci..no ja ked sa nudim tak sa zacnem malovat a hrat sa s farbami,ale nebojim sa vyst na verejnost nenamalovana...
te baby asi nerozmyslaju ked idu spat namalovane...ja by som namalovana ani do postele nevlezla!
24.uplne s tebou suhlasim...ani mne sa nepaci ked je niekdo zmachleny...ked sa uz chce namalovat nech sa trochu(ved v lednoduchosti je krasa -ako si povedala)potom chalan ani neviem na koho sa diva a raz ju uvidi bez"omietky" asa jej zlakne
27. čo nerozKazuj, jaK nerozKazuj?! xD ja som jeden narcisticKý egoista a nehanbím sa za to, aK si pamätáš fórum, nemenovanej osoby : ,,prečo som len taKá Krásna a inteligentná,. to sa aKo mojim rodičom podarilo.." taK to som sKrytá ja!
28. veď toto!! h nám raz vravela jedna profKa celKom pohoďáčKa mladá.. že má Kamoša, Ktorý sa raz v meste večer dal doKopy s babou a stretávali sa asi mesiac, ale ona chcela vždy večer ísť von a že ju aj videla, že celKom peKná a raz ju chcel preKvapiť a taK prišiel K nej domov a ona mu otvorila ráno nenamaľovaná aj bez všetKého a že ten chalan dostal taKý šoK, že ju nechal a nechápal ešte pol dňa že čo
No,ja keď si malujem oči,tak nerobím žiadne ksichty okrem toho že tie oči vypulujem ale potom nemám namalované len riasy ale mám aj viečka až kdesi po obočie od špirály tak to musím zmývať potom
Ale ja si dávam len špirálu a trochu ceruzku...make up nemusím....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Ešte šťastie že chalani sa nemusia malovať aby sme sa vám páčili
ja to robim normalne jedno zavrete skoro a druhe normalne aby som videla a usta fakt ze neotvaram
Btw ako uplne zmachlene baby moc nemusim ale tak nejak spirala, ceruzka tiene je v poho
14. ty si aKá šéfKa
a akoze nezmyju?taku aj este zatial nepoznam..to by musela byt riadne prijebana ..
a mimochodom myslim ze VIEM ODPOVEDAT !!
je to kvoli nervovemu prepojeniu medzi perami a ocami ..
napriklad ked sa zlaknes vykulíš jemne oči a pritom sa vecsinou otvori aj pusa
18. Kitty, tebe treba čítať blog! mno ja taKé poznámm stretávam ich v šKole denne a chce sa mi vracať.. :S
te baby asi nerozmyslaju ked idu spat namalovane...ja by som namalovana ani do postele nevlezla!
Nika prosim vracaj vtedy aj za mna
Tak ja ju teda pomenujem Chanel? disappointed:ja si pamätam nick..wow
33. ty si aKá šéfKa, ja som to nechcela zverejňovať a robiť jej reKlamu vieš ty trúba
Lebo nie nepochopila som ta vobec ..
a ja si tiez malujem oci s otvorenymi ustami co uz
Ale ja si dávam len špirálu a trochu ceruzku...make up nemusím....