Prečo boh dal ženam len klitoris a mužom cely penis?
mno tyka sa to vzrusenia..zena ma len klitoris, drazdenim vyvolava pocity ako ked si muz honí..ale on má celý penis...ine tkanivo take ako ma muz na penise, zena nema(okrem klitorisu)..no nie je to nefér????zas bol boh raz nespravodlivy...
boh nebol nespravodlivý lebo nie je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Najprv to bolo tak že ani žena ani muž nemali nič. Potom sa boh rozhodol že žena by mala dať kúsok svojho tela mužovi tak muž dostal od ženy dar vo forme penisu - a žial žene po tom dare zostala diera - ktorá sa neskôr ukázala ako užitočná!!
A k teme: a co mas z prs? Nehovor, ze sa ti ani trosku nepaci, ked sa s nimi niekto "hra", za dalsie co pichujes ako chora vrana? Mozes mat aj 5 orgazmov za sebou, kdezto chlap tak 2-3 aj to len ked je mlady.
mam taky dojem, podla jej nazorov, ze ma ozaj 2 roky a pochadza zo Stredozeme Btw, nespravodlive by bolo, keby zeny klitoris nemali..ale tak mysli si svoje, a aby si nemala pocit nespravodlivosti a zlu naladu, "zavrt si fazulou" ( tento vyraz si budem dlho pamatat )a hned ti bude veselsie
Otázka je zle položená. Správna otázka, je prečo sa takto vyvinuli pohlavné orgány. Boha za nič neviňte, on na tom nemá žiaden podieľ. je to len výplod veriacich ľudí.
Potom sa stačí už spýtať len nejakého biológa. Určite o tom bude vedieť viac ako nejaký farár.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
OMG tebe asi dobre zajebalo, ked ta toto napadlo
A k teme: a co mas z prs? Nehovor, ze sa ti ani trosku nepaci, ked sa s nimi niekto "hra", za dalsie co pichujes ako chora vrana? Mozes mat aj 5 orgazmov za sebou, kdezto chlap tak 2-3 aj to len ked je mlady.
Ak si to nepochopila, ja som nepociťoval potrebu vyjadrovať sa k téme. Už tá otázka hovorila sama za seba. Ale nechcem tu šíriť negatívnu náladu
-TATO TEMA SEM NEPATRI
toto su nazory kriste pane
Potom sa stačí už spýtať len nejakého biológa. Určite o tom bude vedieť viac ako nejaký farár.
predstav si seba s penisom, a budeš rada že máš klitoris