Rada by som vedela,či sa to stáva aj vám a aký máte na to názor... Ide o to... prečo,čím menej som s nejakým chalanom,alebo čím viac ma ignoruje a podobne,tým viac sa mi páči? Prečo hned ako o mna prejavý záujem,ma prestane bavit? To som taká svina? Fakt
mas to v sebe... jednoducho taka si... casom si najdes, co ti vyhovuje... len musis trosku dospiet... neviem, ale tymito vecami som trpel ked som mal 14-15... tiez som nevedel, co chcem... takze nechaj tomu cas...
ale to je v pohode aj ja som raz s jednym bola taka zo zaciatku to bol hotovy osial a potom som zistila ze ho doslova do pismena neznasam ale bola som zvyknuta travit s nim cas a tak sa to tahalo cely rok az som mala chut zabit ho ale nastastie som to neurobila hahahahaha
ja som toto presne tiez zazivala...(ete asi aj v 17),,,a som si myslela ze som blb...BOlo to aj tym,asi ze som nemala dobre skusenosti s xlapmi. Ale teraz uz mam 2 roky xalana a vsetko je v poho. Zatial si to uziiivaj,lebo ked stretnes bohovskeho xalana,...to ta opustii D
ziadnes strachy,aj ja som to prezivala..a tiez som casto rozmyslala ako sa mozem tak spravat...ale to chce urcity cas..mna to preslo tak asi pred pol rokom...ale vazne sa nad tym netrap, ber to tak ze tym akoby len musis prejst..zmenit to nezmenis...to pride samo..
aj ja som to mala! trpela som tým pred rokom.. a potom som proste stretla niekoho ,koho som vnímala len ako kámoša. a až potom mi došlo že s ním chcem byť.. a zostalo to
nebooj aj ja som takaa!aj mne to uz lezie na nervy! mne to tak pripada ze naprv onho bojujem a tak ked aj o mna zakopne a chodime spolu tak potom sa drzim hesla ze pocula som videla som mozem ist daleeej! ale dufam ze s toho vyrastiiem!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov