Všeobecnejší nadpis mi nenapadol, ale prečo každý tvrdí, aká je gymnázium makačka. Ja som v septime a je to úplná pohodička. Myslím, že na výške to už tak ľahko nepôjde. No ale zaujíma ma, že keď je tu napr. otázka, že OA (alebo iná stredná) vs. gympel, p
hm, pre mňa zas gymnázium ťažké je. učím sa každý deň a nie sú jednotky, dvojky (↑) .. nie to, keby si to pred hodinou prečítam ... záleží asi aj podľa toho, aké gymnázium.
Gymnazia kedysi boli tazke, ale ako zacali byt tie drze hlupe deti tak sa to prenieslo aj tam, zial dnes uz je malo gymnazii ktore o sbe mozu povedat ze su to tie prave gymnazia. a btw:
ja som na gymnaziu, neucim sa akurat si to kuknem pred hodinou a v pohode 1-2 znamky... teda okrem jazykov... ale jazyky mi nejdu, a neucim sa preto mam horsie znamky obcas....ostatne mi ide, neucim sa nejak, ale obkecat temu sa vzdy da...
ja keď sa snažím niečo naučiť, mám rovnaký a niekedy aj horší výsledok, ako keď všetko tipujem ale buď máš ľahký gympel alebo tvojich rodičov pozná zástupkyňa
podla man su isto tazsie technicke a IT stredne alebo hotelovka-ja nvm nic uvarit totiz,talze aj ke dsom gymplom preplavala lavou zadnou,o mase by som sa 15 stran ako sestra veru nenaucila nieto ho este pripravila na dvesto sposobov
Buď ste všetci nadpriemerne inteligentný a budú z vás v budúcnosti jadrový fyzici, alebo úroveň gymnázií je tam pekne v pi.., že to je až do plaču . By som na našom gympli dopadol, keby som si všetko čítal pred hodinou, tak na štvorky...
@anitchka možno na tovjom gympli to stačí na mojom teda určite nie ...teda..možno máš fotografickú pamäť..ale 15 stŕan biologie precitanim pred hodinou...no..to chcem vidiet
@romanzkrajinyx tak asi, akoze fajn, ked mame vacsiu pisomku ako napriklad 30 stran z dejepisu tak jasne ze si to doma precitam aspon raz, dvakrat, ale nemusim sa nejako extra biflovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
načo toto riešiš? pre blbých je všetko ťažké.
vacsinou sa ucim tak, ze si to len precitam pred hodinou a to je vsetko
a mam jednotky, dvojky v pohode
kuuul. ale si ma odhadla.
A ja som nepovedala, že si všetko čítam len pred hodinou. Neverím, že dakto tak prejde celý gympel. To sa chvastajú.