Stalo sa vam uz niekedy,ze ste niekomu plne verili,mali ste niekoho maximalne radi a po nejakom case vas ten clovek maximalne sklamal???Teda,ja som si nikdy namyslela,ze sa mi to moze stat,ale stalo sa.Prisla som o doteraz najlepsiu priatelku z ktorej sa
takých je veľa ľudí..a podľa mňa takí ľudia musia byť..inak by sme mali nudní život a boli by sme rozmaznaní z toho že sa nám raz za čas nezrúti život..vieš?
@7 problem je ten,ze take ziadny chalan s iq vacsim nez vyjebana opica nechce ony (tie kurvicky) si myslia,ze ked sa s nimi chalani olizuje,oziera..ze ich proste lubi alebo co omyl..on na nich jebe z vysky..a ostatni ludia duplom ..taki ludia nemaju (pravych) priatelov
Poviem, ze je to viac menej dievcansky problem, lebo dievcata kazia kolektivy a nica si zivoty, chlapci sa pobiju, potom sa spolu opiju a je vsetko OK. a ano ludia su svine, lenze netreba za to odsudit vsetkych ludi, ja napriklad verim kazdemu do doby, kym ma nepodrazi, samozrejme neverim uplne Verim ludom, s ktorymi som si nieco preskakal. V zivote ta podrazi este vela ludi a hlavne ti, od ktorych to cakas najmenej, lenze si nenechas predsa kazit zivot niecim takym. KAZDY JE NAHRADITELNY. najdes si inu taku dobru kamosku. Vsetko je o vybere
no ano,tomu verim.Len nerozumiem,preco je to atk.Ale nemyslim si ze je to cisto dievcensky problem.Moj chlapec,teda uz chlap to tiez spozoroval na svojich kamosoch.A je z toho dost zniceny,pretoze oni sa rozhodli holdovat chlastu a su z nich uz iba trosky a tiez to nevie pochopit.Nikdy by nepovedal,ze sa to takto raz vyvinie
@amatter ebo dievcata kazia kolektivy a nica si zivoty, chlapci sa pobiju, potom sa spolu opiju a je vsetko OK .... kradnes mi nazor az na to,ze sa staci opit aj bez bitky
hej stalo sa mi ze ma okaslala moja naj. kamoska teda uz nou nieje ale tak co zivot ide dalej..chvilu to boli potom to pominie a zase je nieco pekne...
Až na jednu výnimku by som sa už vôbec nečudoval keby som videl nejakého z mojich kamarátov ožratých. A tá jedna výnimka síce nepije, ale zase je pre svoj vlastný prospech spraviť čokoľvek.
hej stalo sa mi to..je hluupe ked niekomu plne veriiš a on ťa zradíí ..ale dnes súú ľudia rôzni..ale sa piše s Y?? ...a tíí ktoríí zradia podľa mňa zradia zas..a potom zas a zas ...ja už takéému čloweku potom neweríím...možno ostaneme kamaráátmi ale tajomstváá a takééto veci už nie...
@loveprincess s tym sa stretavam kazdy den @thrash to je kus ina vec, moji mkamarti tiez zacali po ZS hulit, tak som sa s nimi prestal stretavat, ale tym ma nik nezradil, len sme zmenili nazory na svet a nie je to len dievcensky problem, ale hlavne, chlapci si az tak neveria, cizenema ich kto zradit nakoniec nic v zlom proti vasmu krasnemu pohlaviu
mňa okašľalo veľa ľudí... využili ma, pretože ja som vždy bola charakter, dobrá duša, ktorá pomohla s čím bolo treba... no a potom zahodili... a za chrbtom ohovárali a pred tým, čo sa na mňa vykašľali samozrejme mi klamali celý čas do tváre, že ma strašne milujú a dali by za mňa život... normálka úplná... to bolo ked som bola mladšia, dnes to je trošku inak... často ma ľudia zo začiatku fakt mali radi, až potom proste prišli nejaké klebety a oni sa na mňa začali pozerať inak... a postupne proste mi klamali a klamali, až kým sme sa jedného dňa nepohádali a neprestali baviť, alebo sa mi proste začali vyhýbať... je to smutné, je to tak... mne osobne je to riadne ľúto.
ale tak ako vravím, bolo veľa ľudí, čo ma vedome využili, klamali mi do očí a ja som im verila... našťastie si na toto už viem vcelku dobre dať pozor...
Pretože asi každý si hľadá na tomto svete svoje miesto. Asi nikto nechce byť outsider, a preto sa snaží začleniť do istej skupiny. A to často dosť zlým spôsobom, ale on to tak nevníma. Často si myslí, že ho všetci majú radi, obdivujú ho, a pritom je na smiech. Obklopený ďalšími falošnými ľuďmi, ktorý ho v tom nechajú. Podporujú ho v jeho "slepote".
Tento svet je vlastne "úžasný". Človek odíde - ostatní ho začnú ohovárať. Príde - budú sa s ním v pohode rozprávať a ohovárať iného, ktorý nie je v miestnosti. Alebo je, ale ohovárajúci si myslia, že ich nemôže počuť. Ja mám takú super schopnosť, že často viem, keď je reč o mne. Skôr prekliatie. Ale nejak extra si to neberiem. Veď, keď sa chúďatká nemajú už o čom rozprávať, nech sa páči, som rada, že som ich nepriamo pobavila.
Ľudia ma veľakrát sklamali a najmä tí, od ktorých som to nečakala. O tom to je, najviac bolí, keď ti ublíži milovaný človek. Potom je ťažké dôverovať hocikomu.
Ja som si tak trochu rozdelila kamarátky. Niektorým môžem vravieť všetko, to je dosť malá skupinka a iným viem, čo môžem povedať.
Človek bez názoru. To je ako človek bez života, bez duše... Podceňuje sa. Myslí si, že jeho názory sú nepodstatné. Nechce byť iný. Chce niekam patriť a bojí sa, že ak nebude súhlasiť, ostatní ho nebudú akceptovať takého aký je. Vysmejú ho.
Mám aj takého kamaráta, ak sa tak teraz dá nazvať, s ktorým sme ešte s kamarátkou chodievali dosť často von, skoro stále sme boli spolu odkedy sa nasťahoval do našej dediny. Všetko bolo fajn. Dokonca som si pomaly aj zvykla nato, že stále potrebuje hovoriť. Ja som človek, ktorý ľudí vypočuje, ale niekedy sa aj ja potrebujem vyrozprávať, ale pri ňom to nešlo. Začala som, ale on ma prerušil, lebo na niečo nadviazal, a potom trval jeho monológ. Ale to nebol ten problém. Našiel si "lepšiu" partiu a na nás sa úplne vykašľal. Raz som ho večer stretla ako sa ožratý motal po dedine. Nechcel ísť domov, tak som sa s ním prechádzala. Dokonca padol do žihľavy a ja som ho odtiaľ vytiahla a odprevadila až domov. Na druhý deň sa mi ma icq poďakoval a to bolo všetko. Som zvedavá, či si raz na nás spomenie. Ale on má vraj veľa kamarátov. Tak mu prajem, nech sú to tí praví.
Ja budem sama sebou. Ak sa vám taká nepáčim, váš problém.
Hej, stalo sa mi, že som niekomu verila a sklamala som sa. Ľudia sa menia, aj ty sa meníš, a nie vždy sú tie zmeny vyhovujúce pre obe strany..
Treba posudzovať individuálne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Resp. postupom času mám stále hlbší pocit že sa mi pamaličky strácajú všetci. Témov rozhovorou iba samý chlast, PC...
Až na jednu výnimku by som sa už vôbec nečudoval keby som videl nejakého z mojich kamarátov ožratých. A tá jedna výnimka síce nepije, ale zase je pre svoj vlastný prospech spraviť čokoľvek.
Bieda so mnu
@thrash to je kus ina vec, moji mkamarti tiez zacali po ZS hulit, tak som sa s nimi prestal stretavat, ale tym ma nik nezradil, len sme zmenili nazory na svet a nie je to len dievcensky problem, ale hlavne, chlapci si az tak neveria, cizenema ich kto zradit nakoniec nic v zlom proti vasmu krasnemu pohlaviu
ale tak ako vravím, bolo veľa ľudí, čo ma vedome využili, klamali mi do očí a ja som im verila... našťastie si na toto už viem vcelku dobre dať pozor...
Tento svet je vlastne "úžasný". Človek odíde - ostatní ho začnú ohovárať. Príde - budú sa s ním v pohode rozprávať a ohovárať iného, ktorý nie je v miestnosti. Alebo je, ale ohovárajúci si myslia, že ich nemôže počuť. Ja mám takú super schopnosť, že často viem, keď je reč o mne. Skôr prekliatie. Ale nejak extra si to neberiem. Veď, keď sa chúďatká nemajú už o čom rozprávať, nech sa páči, som rada, že som ich nepriamo pobavila.
Ľudia ma veľakrát sklamali a najmä tí, od ktorých som to nečakala. O tom to je, najviac bolí, keď ti ublíži milovaný človek. Potom je ťažké dôverovať hocikomu.
Ja som si tak trochu rozdelila kamarátky. Niektorým môžem vravieť všetko, to je dosť malá skupinka a iným viem, čo môžem povedať.
Človek bez názoru. To je ako človek bez života, bez duše... Podceňuje sa. Myslí si, že jeho názory sú nepodstatné. Nechce byť iný. Chce niekam patriť a bojí sa, že ak nebude súhlasiť, ostatní ho nebudú akceptovať takého aký je. Vysmejú ho.
Mám aj takého kamaráta, ak sa tak teraz dá nazvať, s ktorým sme ešte s kamarátkou chodievali dosť často von, skoro stále sme boli spolu odkedy sa nasťahoval do našej dediny. Všetko bolo fajn. Dokonca som si pomaly aj zvykla nato, že stále potrebuje hovoriť. Ja som človek, ktorý ľudí vypočuje, ale niekedy sa aj ja potrebujem vyrozprávať, ale pri ňom to nešlo. Začala som, ale on ma prerušil, lebo na niečo nadviazal, a potom trval jeho monológ. Ale to nebol ten problém. Našiel si "lepšiu" partiu a na nás sa úplne vykašľal. Raz som ho večer stretla ako sa ožratý motal po dedine. Nechcel ísť domov, tak som sa s ním prechádzala. Dokonca padol do žihľavy a ja som ho odtiaľ vytiahla a odprevadila až domov. Na druhý deň sa mi ma icq poďakoval a to bolo všetko. Som zvedavá, či si raz na nás spomenie. Ale on má vraj veľa kamarátov. Tak mu prajem, nech sú to tí praví.
Ja budem sama sebou. Ak sa vám taká nepáčim, váš problém.
Treba posudzovať individuálne.