Prečo všetci držia v MS v hokeji Švajčiarsku? Všetci moji kamoši, teraz celá moja rodina fandí zase Švajčiarsku... Niekedy mám pocit, že som jediný zo Slovenska kto drží Švédsku ....
@qwedsayxc drzis svedsku? to co mam na mysli im drzis ?
asi preto lebo by to bolo velke ozivenie pre cely hokej. a ludia maju rendenciu ked hra papierovo slabsi proti silnejsiemu fandit tomu slabsiemu. no a svajciari vyhrali aj vsetky zapasy na ms doteraz takze by si to urcite zasluzili..
neviem ...zaslúžia si to veľmi...zdá sa mi, že oni v roku 98 boli v štvrťfinále čo bol ich rekord asi (aspoň som tak čítal)...čiže nech vyhrajú, pretože ani raz neprehrali....oni sú už šampióni tak či tak, pretože vyhrali nad silnými súpermi...Obidva tými mám rád...ale teraz fandím Švajčiarom
fakt mam velku dilemu svedsko milujem, ale zase svajciari si to tentokrat naozaj zasluzia ako nikto iny...takze je mi to vlastne jedno, potesim sa aj tak, aj tak
Fandila som im až teraz vo finále (keďže sme my už vypadli) kvôli tomu, že išli tento rok bez prehry a tuším po 60. rokoch sa dostali do boja o medailu. Preto.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ale švajčiarsko si to zaslúži, bola by to pre nich prvá výhra a hrali tento rok fakt dobre, tak prečo nie ?
asi preto lebo by to bolo velke ozivenie pre cely hokej. a ludia maju rendenciu ked hra papierovo slabsi proti silnejsiemu fandit tomu slabsiemu. no a svajciari vyhrali aj vsetky zapasy na ms doteraz takze by si to urcite zasluzili..
a potom ked hrá s niekym rusko tak vždy fandím tomu druhému.