@nikisweet ale ved ty stojis pri odraze! ja hovorim o dopade
ty pako, ja tu odpoved viem, len sledujem ako anketa skonci.
tak nepakuj mi tu. ja beriem ze niektory su taki, moj priatelu.
lebo v tom momente posobis na vahu vacsou silou, tou ktoru si potrebovala na odrazenie ale neviem ti to povedat vo fyzikalnych zakonoch, lebo fyzici nepouzivaju bezne pojmy ale take tazke. podla mna s tym ma co do cinenia moment sily, lebo je to na sekundu a ide o silu a co ja viem, som tupana.
@miso16211 ak budes len stat, tak nevyskocis ani keby si tam stal tri roky..musis sa odrazit, takze pri odraze viac vazis, takze @nikisweet ma pravdu a pako si ty..a pri dopade to je analogia tohto
@james98 ved nemam ziadne plus. A ja vzdy narocky davam taku blbe otazky, zeby som ich napálil. V podstate ak rychlost vymenim za zrychlenie tak som si odpovedal. Nevidim tu žiadny dôkaz, že som zabodoval.
myslis ze je nejaky rozdie v tvrdeni, "idem určitou rýchlosťou ze" alebo "idem určitim zrychlenim", resp. ked dopadas zrychlenym pohybom tak mas len zrychlenie a nie rychlost?
alebo ak do teba napali auto konstantnou rychlostou tak neposobi na teba ziadnou silou?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ty pako, ja tu odpoved viem, len sledujem ako anketa skonci.
tak nepakuj mi tu. ja beriem ze niektory su taki, moj priatelu.
pouzi DRUHY NEWTONOV ZÁKON!
myslis ze je nejaky rozdie v tvrdeni, "idem určitou rýchlosťou ze" alebo "idem určitim zrychlenim", resp. ked dopadas zrychlenym pohybom tak mas len zrychlenie a nie rychlost?
alebo ak do teba napali auto konstantnou rychlostou tak neposobi na teba ziadnou silou?
@sapphirizing
podla mna s tym maju co do cinenia Činania