Prečo ked sa v mojej triede objaví nejaký hmyz alebo niečo živé, tak spolužiaci to hned zabiju?
Je to asi len otázka ZS, SS, a na VS su už ludia asi vyspelejsi na takéto hovadiny. Ale proste v mojej triede ked sa objaví nejaký hmyz, napríklad dnes sváb, tak vsetci spoluziaci najmä baby hned beru učebnice, vrieskaju jak divé a hned to chcu zabíjať. P
tak v škole na strednej sme to tiež mali, a hlavne osy boli obeťami,
ale napr. doma keď som tak muchu a podobné hovadiny chytím a pustím, ale pavúky, komáre a mole zabíjam tak že brutálne, lebo to proste, no nie skrátka, to nenechám žiť
svab je fakt prospesny pre svet a ked jedneho zabijes rozbijes balanc prirody,
ja nezabijam pavuky, ked netreba (vrestiaca zena )
mole, komare, muchy, osy, svaby atd. hej, nic sa nestane a stale ich je fakt vela a vela
Sprav nástenku, že ochrana hmyzu ktorá nám náhodou vletí do triedy. Alebo sa zahraj na hrdinu a všetky baby v triede zachráň pred osou tak, že vstaneš prvý, otvoríš okno, vyženieš osu a hotovo.
@dumbar Tak nekomentuj ked "no coment"... omg...
A čo je na tom nepochopitelné? Ja som bol v Nemecku, mal som tam svojich priateľov, a tam su ludia na trosku inej urovni ako tuto..... takéto nezmyselné pičoviny by ich nenapadli ani vo sne..
@dumbar@12 to si chcel povedať mne predpokladám.
A nepoznám vsetkých, ale vseobecne tá väčsina ktoru mam sancu pozorovať mi uplne stačí na to aby som vedel predpokladať čo by spravili Nemci a čo Slováci.
Vsak je nad slnko jasné, že jebnutý Slováci si budu podpalovať prdy, a vsetko možné čo sa dá. A nebodaj chces tvrdiť že takéto zvieracie vlastnosti maju aj vyspelí Nemci?
tak v škole to je iné a niektorí majú aj averziu k tomu, tiež neznášam hmyz, keď ma takto otravuje, ale keď som doma a vidím pavúka, tak mi to nevadí a vyhodím ho von oknom (pavúkom mám aj celkom v láske)
To je divné ty si na nejakej špeciálnej škole? Lebo na základnej sme zabíjali maximálne tak osy a aj to len cez hodinu ak lietali a otravovali.. a na strednej už vôbec nevšímam či sú nejaké chrobáky v triede alebo nie a aj keď sú tak im nikto nič nerobí
A ak ti tak vadí že ho zabíjajú a si taký ochránca chrobákov tak sa postav neseď jak pripek a ho choď vyhodiť z okna alebo čo ja viem kľudne aj domov na maznanie si ho ber...
Ja som mal doma na stene cvrčka A vôbec ma netrápil,lebo som počúval hudbu takže mi to bolo jedno,bol tam asi 2 hodiny,až kým neprišla sestra a nevyhnala ho von...
u nas je to iste. a to nevravim, ako vsetky pistia, ked zocia nejakeho tvora. akoze ja tiez pistim, ale len na pavuky, ale ony proste na vsetko, aj na mravca
tak lebo sme jebnute tvory co sa cudujes ? ja sa snazim vzdy ten hmyz nejak dostat prec ale niekedy tiez zabijem ked sa uz inak neda ... a inak neviem ty si myslis ze ludia co chodia na VS nezabijaju hmyz ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale napr. doma keď som tak muchu a podobné hovadiny chytím a pustím, ale pavúky, komáre a mole zabíjam tak že brutálne, lebo to proste, no nie skrátka, to nenechám žiť
ja nezabijam pavuky, ked netreba (vrestiaca zena )
mole, komare, muchy, osy, svaby atd. hej, nic sa nestane a stale ich je fakt vela a vela
v nemecko cosi take nie je . no koment
toto nechapem, ako moze niekto nazabit muchu a zabit pavuka ved ta mucha je podtstatne skodlivejsia pre cloveka...
A čo je na tom nepochopitelné? Ja som bol v Nemecku, mal som tam svojich priateľov, a tam su ludia na trosku inej urovni ako tuto..... takéto nezmyselné pičoviny by ich nenapadli ani vo sne..
sory, ale podobne zovseobecnovanie mi vzdy pride strasne infantilne,poznas snad kazdeho slovaka a kazdeho nemca osobe?
ok
A nepoznám vsetkých, ale vseobecne tá väčsina ktoru mam sancu pozorovať mi uplne stačí na to aby som vedel predpokladať čo by spravili Nemci a čo Slováci.
Vsak je nad slnko jasné, že jebnutý Slováci si budu podpalovať prdy, a vsetko možné čo sa dá. A nebodaj chces tvrdiť že takéto zvieracie vlastnosti maju aj vyspelí Nemci?
sory to nebolo tebe, zle som tagol
ja by som to nerobil a som slovak
A ak ti tak vadí že ho zabíjajú a si taký ochránca chrobákov tak sa postav neseď jak pripek a ho choď vyhodiť z okna alebo čo ja viem kľudne aj domov na maznanie si ho ber...