Takze zaujimalo by ma, co myslite preco ludia hladaju recept ako zbalit dievca chalana, ako najst toho spravneho, slusneho co by kazdu/kazdeho lubil a pod.???
@toscho a keď si akože mislia, že majú recept tak sa nesklamú???
A odpoveď na tvoju otázku nepoznám... Možno, lebo si neuvedomujú, že im to nebude nič platné, lebo každý je iný a na každého platí niečo iné, a nemôžu škatuľkovať...
aj ten najdebilnejsi clovek....najväcsi kkt...uplny suknickar...a co ja viem co dalej....sa môze pri nejakej osobe zmenit na toho najuzasnejsieho cloveka pre tu osobu, do ktorej sa zamiloval
netusim ale pride mi to ftipne...ako ked som bola mensia tak som aj ja citala rozne vecicky otom jak zbalit toho praveho a podbne ale teraz mi to pride ako absolutna bbost kedze kazdy je iny kazdy ma rad nieco ine a dvaja uplne rovnaky ludia neexistuju
shit happens... proste treba natrafiť... nikdy neviete koľko vám to vydrží, môže mať niekto ten potenciál na krásny vzťah, ale ak to nebude tá "pravá" osoba, tak sa to proste pokašle... to isté naopak, ako napísala @nightillusion
@sandy141 tak zijem s tym uz 21 rokov...ktovie kolko rokov sa tu budem este po svete tulat, dajak uz vydrzim....
prislovie ze kazdy ma na svete polovicku je len odkazom pre maximalnych zufalcov, ktory veria, ze este maju nadej...ja uz davam radsej prednost realite
@22 hej hej to uz aj ja som pocula, ze kazdy niekoho ma... a v brane mame jednu zensku, co ma uz cez 40 a byva so svojou mamou... kazdy den sa prechadzaju po ulici (ide matka a 4 metre za nou dcera, keby som ich nepoznala, myslim si ze sa nepoznaju).. ma aj ona niekde niekoho? tak je dobre zasity u mna je to tak, ze neverim na nic heh
ono zalezi aj od toho aky mas kontakt zo svetom a podobne, lebo clovek, co nema priatelov si sotva niekoho najde (tym nehovorim ze si to ty) a niekto, kto ma kopec kamaratov a ty maju dalsich kamaratov, viac spoznava novych ludi a nove moznosti
mozno ze boli sklamani a iba sa chcu poistit radami druhych aby sa opet nepopalili a ak nie toto tak si myslim ze lasku este nezazili a tak chcu vediet ako...
sorry za úprimnosť nedalo mi to... ľudia sa boja, že prirodzene nie sú dostatočne zaujímaví, a tak hľadajú recept. ja som nikdy recept nehľadala a nemám pocit, že by som ho niekedy vôbec potrebovala... pre mňa je jediným receptom práve prirodzenosť... ale na to už musí prísť každý sám... stačí si uvedomiť, čo teba zaujme na opačnom pohlaví a podľa toho konať. vlastne je to úplne prirodzené, len ľudia sú akísi hlúpi, že to nevedia takto...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ja som asi na opacne pohlavie moc kriticky...
A odpoveď na tvoju otázku nepoznám... Možno, lebo si neuvedomujú, že im to nebude nič platné, lebo každý je iný a na každého platí niečo iné, a nemôžu škatuľkovať...
prislovie ze kazdy ma na svete polovicku je len odkazom pre maximalnych zufalcov, ktory veria, ze este maju nadej...ja uz davam radsej prednost realite
ono zalezi aj od toho aky mas kontakt zo svetom a podobne, lebo clovek, co nema priatelov si sotva niekoho najde (tym nehovorim ze si to ty) a niekto, kto ma kopec kamaratov a ty maju dalsich kamaratov, viac spoznava novych ludi a nove moznosti
sorry za úprimnosť nedalo mi to... ľudia sa boja, že prirodzene nie sú dostatočne zaujímaví, a tak hľadajú recept. ja som nikdy recept nehľadala a nemám pocit, že by som ho niekedy vôbec potrebovala... pre mňa je jediným receptom práve prirodzenosť... ale na to už musí prísť každý sám... stačí si uvedomiť, čo teba zaujme na opačnom pohlaví a podľa toho konať. vlastne je to úplne prirodzené, len ľudia sú akísi hlúpi, že to nevedia takto...