Moja uz ex kamoska si vymyslala v jednom kuse, najprv prekonala 3 rakoviny, potom sa jej rodicia "rozvadzali", teraz ju "znasilnili"a to len preto, aby sme ju my ostatni lutovali. Stale chcela byt stredobodom pozornosti,a vobec ju nezaujimalo to, ze my sa pre nu trapime. No ale aj tak pravda vzdy vyjde najavo, skor alebo neskor...teraz uz si davam na ludi vacsi pozor...vela ludi prekruti pravdu tak ako im to pasuje, aj ked niekedy naozaj bezdôvodne
Lenze su rozne druhy klamstiev. Niektore su vazne hnusne a su len preto, ze chceme nieco ziskat. Ale su tu aj klamstva ktore maju dotycnu osobu uchranit. napr. ked vam da kamos abo kamoska otazku ci je pekna. co spravite ? poviete jej, ze je skareda aj ked je vasa kamoska ? alebo napriklad ked vase dieta ma nejaku chorobu a viete, ze mu nezostava moc casu poviete mu to ?
hm v tomto suhlasim so Spenacom...proste je rozdiel, ked klamete kvoli bezpeciu toho fruheho, alebo ked klamete pre vlastne pohodlie...to druhe je podla mna sebecke, lebo ludia stale premyslaju len o svojich potrebach, co chcu oni, co oni prave potrebuju...proste stale ONI...
preco ??uf tak to ani ja neviem,tuu otazku som sa pytala aj ja naposledy vcera...takze tak je to krutee noo sak pockaj ja ich nauciim !ale suhlasim s vami hmm ,,takze nedajte sa a bojujte s tym tak aby vam klamat nemuseli!!!!drzim palce
Ludia klamu priblizne 8 - 15 x denne, niektori klamu viac ini menej. Je to ludske. Nic na tom take zvlastne nie je. Dokonca ludia, ktori vedia velmi dobre a vierohodne klamat maju vacsinou vyssie IQ nez je priemer. Ono to chce asi naozaj mat nieco v hlave vymyslet v pomerne kratkej dobe vierohodnu vyhovorku, ktorej sa da uverit.
inak niekedy je milosrdna los lepsia ako kruta pravda. osobne si myslim, ze clovek jednoducho bez klamstva nemoze byt, nie kazdy clovek totiz znesie pravdu v plnej miere, alebo v akejkolvek miere
Jasné, že klamať v maličkostich ( ako pri prekvapeniach, darčekoch a čo ja viem čo ) je v pohode. Len nerozumeim napr. prečo pri nejakých finančných obchodoch, alebo vo vťahu si ľudia navzájom klamú ( že bol som tam a tam s tými a tými ľuďmi a pri tom bol niekde inde s úúúúplne iným/i ľuďmi) a iné - teraz mi viac nenapdá.
No myslím si, že teraz sa už asi bez klamstva nedá žiť, keďže väčšinou ( možno stále ) spadne skôr an hubu ten, ktorý konal čestne a k dosiahnutiu nejakého cieľa mu treba podstatne viac času ako tomu klamárovi. Ak by sa ale ľudstvo od kedy začalo myslieť, pracovať a vôbec vnímať tento svet a svoju existenciu naučili neklamať, tak dnes by sme tu písali, že ak by bolo klamstvo, svet by bol zahubený. Asi je to o tom, čo kedysi bolo " v móde ".
ja klamem stale.je to moja volnocasova aktivita.kazdy den musim pouzit aspon zopar malickych klamstievok, inak by som neprezila. ale nikdy neklamem pri dolezitych veciach, maximalne zvelicujem.nechapem ako to moze niekoho nebavit, ved je to neuveritelna zabava
aby nemuseli na dne spolocnosti sediet v kute a plakat, ze ich zas niekto odrbal. resp. ze sa nechali odrbat...
vzdy je pohodlnejsie byt hore. vo vacsine...
a inak? myslim si, ze takym tym "hnusnym" klamstvom chcu len kryt svoje nedostatky a chranit sa pred tym, aby sa niekto dotkol ich citlivej temy, nech je to uz cokolvek... proste ochrana. pud sebazaachovy...
to putzig: suhlasim (hlavne pre deti to platí), to je pre tie vecsie klamstva, ale k strachu by som pridala dalsie rady dôvodov, a vzdy vsetko zalezi na okolnostiach...komu klameš, prečo klameš, o čom ideš klamať, a tak dalej a tak dalej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ani ja to nemam rad, ale co uz. Neuprimost som proste musel prijat za beznu vec...
a druha možnosť je, že nechcu ubližiť sebe, chcu si kryť chrbať a vyjsť za každu cenu v dobrom svetle
ako bolo povedane..ak by sme neklamali tak by sme sa tu pozabijali..
inak niekedy je milosrdna los lepsia ako kruta pravda. osobne si myslim, ze clovek jednoducho bez klamstva nemoze byt, nie kazdy clovek totiz znesie pravdu v plnej miere, alebo v akejkolvek miere
No myslím si, že teraz sa už asi bez klamstva nedá žiť, keďže väčšinou ( možno stále ) spadne skôr an hubu ten, ktorý konal čestne a k dosiahnutiu nejakého cieľa mu treba podstatne viac času ako tomu klamárovi. Ak by sa ale ľudstvo od kedy začalo myslieť, pracovať a vôbec vnímať tento svet a svoju existenciu naučili neklamať, tak dnes by sme tu písali, že ak by bolo klamstvo, svet by bol zahubený. Asi je to o tom, čo kedysi bolo " v móde ".
Napriklad ja by som sa v robote s bez nej zblaznil Ale je rozdiel kedy a ako, ale sak to uz tu bolo vsetko povedane.
Všetci sme obyčajní vydrbaní klamári lebo nám ide o našu existenciu
Súhlasím
vzdy je pohodlnejsie byt hore. vo vacsine...
a inak? myslim si, ze takym tym "hnusnym" klamstvom chcu len kryt svoje nedostatky a chranit sa pred tym, aby sa niekto dotkol ich citlivej temy, nech je to uz cokolvek... proste ochrana. pud sebazaachovy...