Preco ludia nedokazu prijat ludi takych ako su?????
preco ma nikto skoro nechce brat taku aka som??? len preto ze mam rqada inu hudbu ine filmy ??, respektive zae mam sklony k azijskym veciam len kvoli tomu ze citam anime pocuwam j-music.... preco moje okolie nechape ze nic sa kvoli tomu nemeni a ze stale
Takí ľudia vždy boli a aj vždy budú. Nerieš ich, je fajn, že nejdeš s masou a snažíš si vytvárať vlastné záujmy. Drž sa toho a len kvôli tomu, že si narazila na okolie, ktoré ťa nechápe, tak sa tých záujmov nevzdávaj, ba naopak kľudne ich prezentuj. Ľudia, ktorý súdia podľa záujmov a hovoria, že si blbá sú blbcami skôr oni, keď vôbec niečo také povedia. Vieš sto ľudí, sto chutí. Nerieš a snaž sa byť taká aká si, nemeň sa, len preto lebo to chce okolie.
@2 suhlasim akurat trosku by som to pozmenil, ak ti mozem poradit, skus sa pripojit k ich temam... Nie, nechcem ta presviedcat aby si sa zmenila ani tvoje nazory! To urcite nie! Je super, ze mas svoj vlastny nazor! Ide len o to, ze ho prezentuj pred ludmi o ktorych si myslis, ze ho ozaj dokazu ocenit. A pri ostatnych ktori ho ocenit nedokazu proste prepni temu a ono im to casom vyprcha z "povedomia". Ja som si to uvedomil na zakladnej skole a na strednej to uz pouzivam v praxi ( A ak by to nepomohlo tak suhlasim s @3 )
Takých ľudí ktorý nepozerajú na to čo počúvaš a aké máš záujmy je málo. Videla si sa už kamarátiť hip-hopera z metalistom? Ja nie. Prečo to je tak sa ma nepýtaj. ľudia sú jednoducho obmedzený a je len malý počet ktorý nemá voči druhému predsudky a nehanbí sa keď si vedľa neho kamarát začne hmkať zvučku z Titanicu... V krátkosti záleží im na tom ako na nich pozerá okolie. Ja napr. nepoznám človeka čo by mu bolo tak strašne ukradnuté čo si o nom myslí okolie ako mne :p
@6 och prečo by sa nemohol kamošiť hiphoper s metalistom nehovorím že som úplná hiphoperka, ale mám k hiphopu veľmi blízk a mám aj kamošov metalistov....predtým ako som ich poznala som metal nemala rada....ani tú hudbu, aj tí ludia mi prišli takí temní a zvláštni ale sú úplne normálni šeci máme nejaké predsudky, delíme sa na rôzne štýly a popritom zabúdame že sme jednoducho ĽUDIA....a bojíme sa originality a odlišnosti od iných, lebo že ,,čo by o nás povedali druhí...'' v tomto sa ešte máme čo učiť.
Toto je choré, vyberať si kamarátov podľa hudobného a filmového vkusu... To je na ľuďoch fajn, že nikdy nenájdeš dvoch úplne rovnakých! Inak súhlas s @2
ja poznám kopec ľudí anime...a je síce pekné, keď dakto povie, že ľudí treba brať takých, akí sú, o to ťažšie sa podľa toho človek riadi, tú vetu mám veľmi rada, je dôkazom toho, že ľudia sú stále obmedzení
mám rád anime a japonky... také zlaté baby sú to, a výhoda u nich je že v 30 vyzerajú na 20 ak sa vydarí a J-music, som počul len jeden slaďák a bol parádny.. a prečo ťa tak neberú takú aká si, to je ich problém nie tvoj ale tak snaž sa trošku aj ty chápať ostatných a nejako to už dopadne
akoze ja sa snazim prisbosobit sa k ostatnym ale len pridem uz ze trapna maniaka a pri tom mam asi 1a lebo dve kamosky s ktorymi sa o tom bawim lebio ony ma beru a ja sa necem menit len preto ze ostatny chcu aby som pocuwala hudbu ktora sa mi nepaci.... ja som proste ja sa pred nikym nepretvarujem to nie je moj style ale to ze ma neberu to nie je vsetko oni mi kvoli tomu uz doslova nadawaju a vobec nie tak ze je to blba alebo som trapna uz to zaslo aj ovela dalej... a akoze mne je to jedno..ale zas vsetko ma svoje hranice a oni ich uz davno prekrocili
ale ved mas estelen 15 a predpokladam, ze ta obklopuju rovnako stari ludia..mzno aj kus maldsi..tak to neries..oni vyrastu, pochopia..je to nuda byt stale s clovek, co ma rovnake zaujmy, ved potom sa nic nove ani nedozvies...
a ja osobne mam kamosov z kazdej sorty..metalisotv, dramacistov, punkacov, a ja osobne mam k hip-hopu blizko..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Berem ludi takych aki su a nikoho predcasne neodsudzujem, doleyitz je charakter a ne hudba a styl.
Dopredu odsudzujem len nackov.
no ale každy sme iny ...ale ty si dievča šak to je vpoho sice videl som v tom aj chalanov kus trapne ale OK
a ja osobne mam kamosov z kazdej sorty..metalisotv, dramacistov, punkacov, a ja osobne mam k hip-hopu blizko..
je to vsetko len o pochopeni