Prečo tí moderný nackovia čo v skutočnosti ani nie su nackovia (lebo okrem chlastania fetovania a fajčenia nič nerobia a Hitler bol práveže proti chlastu, fetu a podobne ) mavaju holé hlavy? Co ma holá hlava spoločne s nackami?
Pokiaľ viem tak nefetujú - iba chľastajú... Tvrdé drogy nenávidia, a rovnako ani marihuanu - a keď ich berú tak sa s tým pred kolegami nechvália... Rovnako ako homosexualitu oficiálne nepriznávajú (sú proti), ale verím, že je aj medzi nimi hromada homosexuálov Čo sa týka Hitlera, tak ten bol tuším vegán - mnoho nacistov inklinovalo k východným náboženstvám... Nepamätám si už či to bol Hesse - ktorý vyslovil, že si nedokáže predstaviť ako môže byť niekto tak bezcharakterný a zabiť na polovačke napr. bezbrannú srnku - pričom zabíjanie ľudí mu problém nerobilo. Rovnako dobytok sa prevážal (podľa vtedajších smerníc) v omnoho lepších podmienkach ako samotný ľudia do Koncentrákov... Slovom, vymetené boli to vymetené mysle... Keď sa pýtal Ellie Wiesel Arendtovej "Ako je možné, že vy ste tam neboli a viete a ja som tam bol a neviem?"... Jednoducho aj Arendtová a aj Bauman sa vo svojich koncepciách (vysvetlenia Šoa) museli niekde pomýliť nerátali až tak s faktorom psychických porúch... Isto tam boli aj psychopati....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty