@semhamforas Aj štatisticky si pohľadné ženy vraj ťažšie hľadajú partnerov. Očividne si muži myslia, že buď už nejakého priateľa majú (keď sú pekné?) alebo, že "na takú nemajú". Ale to je len moja domnienka. Rád si prečítam názory iných.
Lebo sú moc pekné, obľúbené, atraktívne, nevypotíš pri nich nič konštruktívne a keď tak sa budeš pozerať niekde mimo aby si vedel rozmýšľať v súvislostiach. A to tiež nerobí dobrý dojem. Ale celkom dobre si to zhrnul v @2
Nemyslim si, ze by muzi mali strach z krasnych zien. O vsetky, ktore poznam a su krasne a sucasne normalne, je velky zaujem a nemaju problem.
Podla mna ak ma nejaka "krasna" zena pocit, ze z nej muzi maju strach, tak bud ta krasa nestaci a zaujemcov odradza svojim spravanim alebo jednoducho nie je az taka krasna ako si mysli.
nenazval by som to strachom, skôr racionálnou kalkuláciou (aj keď paradoxne nesprávnou vďaka tomu že sa podľa nej správa väčšina) - predpoklad že krásne ženy neustále otravuje každý a tak si môžu vyberať, a tak väčšinu chlapov odpinknú, a tak si väčšina chlapov povie že to nestojí ani za pokus.
a paradoxne práve preto často krásne ženy otravuje málokto, a väčšinou tí čo otravujú sú tí najväčší kokoti bez štipky sebareflexie alebo hocičoho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Podla mna ak ma nejaka "krasna" zena pocit, ze z nej muzi maju strach, tak bud ta krasa nestaci a zaujemcov odradza svojim spravanim alebo jednoducho nie je az taka krasna ako si mysli.
nenazval by som to strachom, skôr racionálnou kalkuláciou (aj keď paradoxne nesprávnou vďaka tomu že sa podľa nej správa väčšina) - predpoklad že krásne ženy neustále otravuje každý a tak si môžu vyberať, a tak väčšinu chlapov odpinknú, a tak si väčšina chlapov povie že to nestojí ani za pokus.
a paradoxne práve preto často krásne ženy otravuje málokto, a väčšinou tí čo otravujú sú tí najväčší kokoti bez štipky sebareflexie alebo hocičoho.