Preco mam tazkosti si zapamatat tvare mojich lasok?
Stavalo sa vam, ze ked ste sa zamilovali do nejakej osoby, akoby ste si uplne nepamatali jej tvar? Myslim to tak, ze ked ste vysli na ulicu, videli ste ju najprv skoro vsade, ale pri lepsom pohlade to nebola ona. A takisto, ked ste sa pozreli na jej fotku
@1@7 ... napríklad ani ja nemám pamäť na tváre ale pri fotkách určite nerozmýšlam nad tým kto to je
skôr ide o to že mne sa ťažšie vybavuje len čisto v predstave tvár človeka, musím sa viac sústrediť ... ale posledný rok sa to zlepšilo
ale z osobného postrehu by som usúdil skôr toto, neberieš ženy alebo ženu ako individuálnu bytosť (takú akou si ty) berieš ženy ako veci alebo ako prostriedky k tvojmu uspokojeniu či dosiahnutia nejakej potreby ... skôr toto mi na teba sedí a preto máš s týmto problém
@hoperpohroma@melancholik mnozne cislo som pouzil preto, lebo sa mi to nestalo len raz, ale viackrat...a samozrejme v jednom okamihu mam len jednu lasku
@acvd43xa7w jj, presne...ked sa zamilujem, skoro vsade vidim ju, a potom pridem blizsie k nej a ooops, to je niekto iny
@12 hej, na fotkach kukam, je to on, neni to on? tiez tomu nechapem, a je mi to hlupe, ale na druhej strane dost dobre si pamatam jeho chodzu, drzanie tela, a vdaka tomu ho rozoznavam
mne sa to stlao ked som spoznal novu kamaratku a ked sme sa mali stretnut tak som fakt ju hladal a ona na mna pozerala ze co hladam tiez sa mi stavalo na zaciatkoch pri nej ze som rozmyslal je to ona alebo nieje? ak si chces lepsie zapamätat tak si danu osobu, vec, meno atd. prirad si k niecomu co ti to pripomenie skus si nieco precitat o pamätovych palacoch a pamätovych technikach mne to pomaha kazdodenne
@kittyboo teba si az prilis pamatam, lebo som nebol nikdy do teba zamilovany
@kubkooo ked ja spoznam novu kamosku, tak zriedka mam problem, ale nikdy nie taky, ze ju vidim tam, kde nie je,a nevidim tam, kde je ..lenze to len vtedy, ked naraz spoznam velku kopu ludi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
vseobecne mam problem zapamatat si tvare, ale co sa tyka frajera a naj kamosky, tak tych vidim vsade
skôr ide o to že mne sa ťažšie vybavuje len čisto v predstave tvár človeka, musím sa viac sústrediť ... ale posledný rok sa to zlepšilo
ale z osobného postrehu by som usúdil skôr toto, neberieš ženy alebo ženu ako individuálnu bytosť (takú akou si ty) berieš ženy ako veci alebo ako prostriedky k tvojmu uspokojeniu či dosiahnutia nejakej potreby ... skôr toto mi na teba sedí a preto máš s týmto problém
ja zas nemôžem rozoznať vietnamcov, korejčanov, japoncov, akoby boli stejnak vytlačení na jedno kopyto...
@acvd43xa7w jj, presne...ked sa zamilujem, skoro vsade vidim ju, a potom pridem blizsie k nej a ooops, to je niekto iny
@12 hej, na fotkach kukam, je to on, neni to on? tiez tomu nechapem, a je mi to hlupe, ale na druhej strane dost dobre si pamatam jeho chodzu, drzanie tela, a vdaka tomu ho rozoznavam
toto sa mi dialo
@kittyboo teba si az prilis pamatam, lebo som nebol nikdy do teba zamilovany
@kubkooo ked ja spoznam novu kamosku, tak zriedka mam problem, ale nikdy nie taky, ze ju vidim tam, kde nie je,a nevidim tam, kde je ..lenze to len vtedy, ked naraz spoznam velku kopu ludi...