Ahoj, stala sa mi taká situácia. Dlhšiu dobu som chcela niečo dosiahnuť. S mojou veľmi dobrou kamarátkou. No ona sa ani nemusela snažiť a má to skôr ako ja. Ani to tak asi nechcela ako ja. Ja jej to prajem, len proste prečo aspoň raz aj ja nemôžem dostať
@sisi092 pre niekoho báchorka, ale ja to tak vidím .. niekedy aj na sebe, keď kamoška povie, že hento a toto mám úplne super, ona by to tak chcela, ale pritom ja to beriem ako nič a chcela by som zase niečo úplne iné .. každý v niečom stráca ..
Tu nejde o to, nech si má, ja nikomu nič nezávidím, ani v tom nevidím problém, každý niečo od života dostane a niečo stratí, ale dokáže ma "fascinovať", aké majú niektorí ľudia šance a možnosti a premárnia ich. Proste niekto má veľa šancí a všetko dojebe.
ja viem že toto bude odveci , lebo tomu väčšina ľudí neverí. ale vzhľadom na to že ja verím na reinkarnaciu tak som raz premyšlala nad tou teoriou o tom, že ak niekto v minulom živote spravil niečo zlé tak je za to trestaný v súčasnom živote. a naopak kto urobil v minulom živote niečo dobré, tak sa má teraz dobre. ..... ale samozrejme je to len taká teoria ktorú som niekde počula no neviem ako inak si vysvetliť že niektorí ľudia moc trpia a nedostanú nič aj ked sa snažia a iný sa majú ako prasce v žite bez námahy.
Proste niektorí majú fakt viac takého toho šťastia by som povedal. Aj ja som mal kamarátov čo sa nesnažili a furt všetko zvládli a potom sa z toho tešili a mňa to sralo že sakra jak je možne že ja na sebe makám chcem dosiahnuť ten svoj daný cieľ a ten kamarát sa tomu venuje len tak popri mne aby sa nenudil a zvládne to skôr ako ja.
Niekedy som dokonca ani nehovoril čo hrám alebo čo sa snažím naučiť pred kamarátmi bo som vedel že jak im o tom poviem začnú aj oni a budem v tom zas najhorší.
ono to tak proste funguje. ked ti na niecom az prilis zalezi, tak to nedostanes/prides o to. taka lekcia do zivota, pochopit, ze sa nemozes stotoznovat s tym, co chces, so svojim uspechom. to nie si ty. ty si len ty, alebo lepsie povedane az ty. uspech ci neuspech nijako nezmeni tvoju hodnotu ako cloveka. treba vediet mat nadhlad, nestavat si ego na pominutelnych veciach. skus nabuduce nevkladat do niecoho zbytocne vela usilia, nestavat si akesi podmienky typu "ak mi to nevyjde som stratena, zbytocna, hlupa etc." a nemat od toho ocakavania... neriesit, ze si niecomu venovala energiu a nevyslo to. venuj tomu tolko energie, aby ta to potom nemrzelo, ked to nevyjde.
ako keby som videla seba pred par rokmi ... raz na to mozno prides ..drzim palce je to take jednoduche ..a ked mate vsetko co chcete ludia vam zacnu zavidiet a nepriat a to to vsetko este posilneuje a vy ste este uzasnejsi ako v skutocnosti ste ..je to super simple
tomu sa hovorí cesta ku šťastiu / úspechu a na tej "ceste" sa stane to, že vidíš ľudí, ktorý už niečo dosiahli, sú šťastný atď..musíš to mať v **** , uč sa od tích, ktorý niečo dosiahli, nikomu nezáviď a neprestávaj
Tiež som si dal nejaké ciele a darí sa mi ich plniť a to nehovorím, že by som mal nejaké šťastie, napr. pri fotení niektorý ľudia videli moju prácu tak sa ozvali, prípadne som niekoho kontaktoval aj ja, teraz napríklad pracujem popri škole, fest sa mi niekedy nechce ale mám aj ďalšie plány... Netreba sa báť neúspechu a treba skúšať, zdravie máš..ruky nohy všetko sa dá
@daarkness očakávania sa vždy naplnia, či už su tvoje očakavania zle alebo dobre, skôr či neskôr sa stane presne to čo očakávaš... ak chceš poznať odpoved na otázku prečo sa ti nepodarilo to očo si sa tak snažila... prezrad mi o čo išlo a čo si všetko urobila preto aby si toho dosiahla...
neviem naucila so msa nepokaldat si taketo otazky, nie vzdy to sice vychadza ale proste riadim sa tym co mam ja, riesim to co chcem dosiahnut ja a nie ze ostatni to uz maju...nehovorim, zer to uplnr ide ale vacsinu caus riesim hlavne to. dost dlho b mi zabralo zamyslat sa preco ostatni maju co ja nemam
Závisťou nič nevyriešiš...mna raz jedna kamarátka úplne dorazila tým, že mi vytkla, že mi rodičia platili náklady VŠ a ona také možnosti nemala. S takou logikou môžem zas ja vytknúť mojím známym zo Švédska a iných vyspelejších krajín, že sú omnoho viac v klídku čo sa týka míňania peňazí za účelom robiť si radosť - to som si všimla, ale nezávidím im, skôr mi to príde cool, i ked to často spôsobuje šialené štátne dlhy.
Proste porovnávanie sa je blbosť. Iba si tým skazíš deň, prípadne ho skazíš tým, s ktorými sa porovnávaš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
niektorí ľudia fakt majú všetko a pritom to, po čom najviac túžia im chýba
tebe sa to nepodarilo, lebo sa ti má podariť niečo iné ... možno omnoho lepšie a možno to príde bez tvojej pomoci, námahy že ani čakať to nebudeš....
Niekedy som dokonca ani nehovoril čo hrám alebo čo sa snažím naučiť pred kamarátmi bo som vedel že jak im o tom poviem začnú aj oni a budem v tom zas najhorší.
Kdekoľvek sa zjavilo zlo, kdekoľvek trpeli nevinný vždy tam bol HERCULES
Na Hercula
Tiež som si dal nejaké ciele a darí sa mi ich plniť a to nehovorím, že by som mal nejaké šťastie, napr. pri fotení niektorý ľudia videli moju prácu tak sa ozvali, prípadne som niekoho kontaktoval aj ja, teraz napríklad pracujem popri škole, fest sa mi niekedy nechce ale mám aj ďalšie plány... Netreba sa báť neúspechu a treba skúšať, zdravie máš..ruky nohy všetko sa dá
lebo ľudia sa zabudli zaoberať svojou spiritualitou
Proste porovnávanie sa je blbosť. Iba si tým skazíš deň, prípadne ho skazíš tým, s ktorými sa porovnávaš