Prečo sa chce každý lísiť, byť iný jak ostatní? Nie je to trápne?
Mne príde trápne jak si 99% ludí myslí že patrí medzi 1% neviem akých, bud indigových deciek, alebo existuje X hovadín ktorých je vraj na svete 1% a 99% ludí sa v tom nájde.......
Dnes je doba ked su ludia ako ovce, do skolky, do skoly, práca, dôchodok...
''Ludia su jak ovce. Nevedia sa s tým zmieriť..'' a prečo by som sa s tým mala zmieriť a byť len ďalšia ovca v stáde? každý sme iný, rovnako blbé máme len niektoré vlastnosti a ten stereotyp ktorý spomínaš nás robí stádom..
''vsetci si myslia že jakí su originálni a pritom podvedome velmi dobre vedia že nie su.....'' tak je rozdiel sa tým PREZENTOVAŤ aká som originálna jedinečná to by bola skôr namyslenosť aj tá závisť, to je niečo uplne iné ako CÍTIŤ sa odlišný..to je rozdiel... :-S
@rayennn ja tomu verím, že som iný, aj môj otec bol za mladá iný a pomohlo mu to presadiť sa v podnikaní v zahraničí,
okrem toho som súper sfég panička
Je mi úplne jedno, či som alebo nie som ovca, či som alebo nie som idigové decko a pod. Nemám čas zaoberať sa takýmito pubertiackymi úvahami, to prenechávam mladším a hlúpšim. :tralala:
@alex458 Ja sa nesnažím ísť s davom, ale nebudem klamať sám seba že som iný ked nie som, nie? Je to vrchol primitívnsti osierať sám seba že som iný ked som uplne rovnakí len kvôli pojebanemu pudu potreby odlisovať sa a byť originál.....
Každý má vlastný rozum.Takéto sračky "99%...1%" ma nezaujímajú."Presne vtedy musíme byť v práci, presne vtedy sa končí pracovná doba...."...snád si nemyslíš že zamestnávateľ ťa bude platiť ked si prídeš do práce kedy sa ti zachce...Nikto ťa nenúti pracovať..Sed doma na podpore...
Každý má svoje originálne zmýšľanie.
"Dnes je doba ked su ludia ako ovce, do skolky, do skoly, práca, dôchodok......."Tak svoje deti neposielaj ani do škôlky,ani do školy ked sú také geniálne a bez papierov môžu akurát robiť VPP...podakujú sa ti že niesu "ovce" a nemajú dôchodok.
@artemisak Ja som nepísal že sa DA nejak neísť do skoly omg, ja som len normálne písal že každý chodí do skolky, skoly, prace,a dochodok.
Poukazujem na obyčajné fakty............ nemal by si s tým mať žiaden problém.......
nie je to trápne skor smutné, takí ľudia len nedostávali vela pozornosť napríklad od rodičov a potom sa im može lahko stať že naletia hocikomu kto im tu pozornosť a pocit výnimočnosti potvrdí.
Tí čo sa chcú líšiť, líšia sa, myslím si, len ak to nie je nejaká veľká skupina (hipsteri a tak) a ak nechcem byť ako ostatní, pôjdem proti prúdu...
Neviem, prečo si myslíš, že je tuctové práve to, že chceš byť iný. No vlastne, to áno, ale každý je iný vlastným spôsobom.
A ak si už niekto myslí, že je jedinečný aj keď nie je, prečo mu kaziť ideály? No tak, nech si každý robí čo chce.
To je ten problém, všetci sú riadne nad vecou a všetko a pritom sa tak hrozne starajú do toho, akí sú všetci okolo hrozní, že sa nestíha sústrediť na vlastné šťastie. Potom ťa tu rozhodí obyčajná túžba po originalite.... Mimochodom, si presne taký istý, lebo ty jediný nie si tá "ovca" čo sa chce líšiť, nie je to náhodou presne to isté? Rozmýšľaj.
A k teme, musis sa naucit rozoznavat BULLSHITY typu "toto vie iba 2% ludi" a rozne HOAXy, konspiracie a ine picoviny od skutocnych faktov. Su to len nastroje na zabavu sirenia roznych sprostosti po internete.
Presne ako spravy typu "ak toto neposles 10 ludom do 10 minut tak zomries", tomuto veria len najsprostejsi jedinci. Potom su menej sprosti jedinci a tych je ovela viac, ktori veria kazdej konspiracii a podobnej sracke.
A vies preco chce byt kazdy iny? Lebo kazdy zije len raz a chce nieco v zivote dosiahnut, chce vynikat, nechce byt len jeden z miliona ako Jozef Mak. To je prirodzeny ludsky pud.
Podla mna je najtrapnejsi argument pre ten morbidny styl ze ,,lebo nechcem byt ako ostatni". Cokolvek si clovek vybere, bude iny ako ostatni ale prave tetovania, piercingy, retaze, cierna, blabla su ,,ine". Toto by fakt nemuseli hovorit.
Všetci sa líšime či chceme alebo nie a nie je to trápne. To za prvé. Za druhé byť výnimočný je niečo úplne iné ako byť iný. Samozrejme že väčšina nie je 1% ale nevidím nič zlé na tom ak niekto má nejaké ciele a chce v niečom vyniknúť nad 99%. A za tretie bullshity zo sociálnych sieti o tom na čo príde len 1% ľudí ale dokáže to 80% s týmto vôbec nesúvisí.
Tu ani nejde o zovňajšok ale o to ako sa cítiš a aby si svojou "odlišnosťou" spravil svet lepším. A najkrajšie odlišní sme ak sme sami sebou.
A pozri, mne zas príde trápne ako sa každý oháňa tým, že ľudia sú ovce. Na nech sú. Keď sú sprostí.
nečítala som si ten sloh, lebo sa mi nechce, ale ja sa nepotrebujem líšiť, nie je to môj cieľ, na chcem byť hlavne sama sebou a v prostredí, ktoré mi dovolí vyjadriť sa. that´s all.
"Chcu byť originálny. Nemôžu sa zmieriť s tým že su len jedni z 7 miliárd.
Závidia tým sikovním ktorí dokázali "byť iný" (miliardári, politici, ludia žijuci uplne mimo systém atd)......."
závisť moj zlatý pochádza od Zleho, diabol ti dá všetko a zároveň ti všetko aj zoberie s jeho náručia sa už veľmi ťažko dostaneš....
skromnosť a pokora ťa privedie k spokojnému spánku...
ty si myslíš, že taky miliardari, politici spia spánkom spravodlivých...
nezáviďme im to, "lietajme" pri zemi, lebo pád by sme nemuseli prežiť...
pamätaj, sme tu krátko l,2,3 a koniec života a ako budeme odchádzať z tohto sveta nech si sám svojim životom zodpovie...
Nad tým sa netreba nijako vzrušovať, to patrí k ľudskej prirodzenosti. A inak o tomto hovorí aj film Lásky čas (About time) a tam je vysvetlené že hlavná postava žije normálny život ale každý deň si neskutočne užíva.
@rayennn -určitá výnimočnosť - chcenie sa odlíšiť od ostatných, masy, je prirodzene pre človeka hlavne v adolescentnom veku kedy sa najviac dotvára jeho osobnosť a s tým je spojené chcenie sa "odlišovať" - kým do vtedy skôr "zapadal" - ale pritom je to hľadanie svojho ja príznačne pre daný vek, pridružujúca sa vzniknutá rebélia určitým percentom, utváranie jedinečnosti indivídua ...Určite to nie je trápne ale prirodzene budovanie osobnosti. (skôr by som povedala že napriek svojej nadobudnutej "inakosti" - je tam skôr chcenie podtrhnúť svoju individualitu).
ale ak si všimneš - dane odlišovanie nieje tak úplné - aj to speje k priradeniu sa vo väčšine k nejakej "skupine" napr. hudobného štýlu,životnej filozofie s čím súvisí zmena štýlu obliekania - a už je badateľná nejaká "odlišnosť" ale pritom s globálneho hľadiska je takých jedincov veľa takže - to nieje v konečnom dôsledku výnimočne v zmysle jedinečnosti ...možno skôr ojedinelejšie....
Ja neviem, pokial je na nete nejaký test že len 2% luďom niečo vyjíde a zrazu to vyjíde 80% tak asi ten test je na hovno lebo to nevyšlo 2% ale 80%, nemyslím si že to znamená že každý sa chce líšiť, skorej si myslím že ty žiješ v nejakej bubline odrezaný od reality a teraz tu blúzniš a máš potrebu dať tie svoje zvratky na internet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
''vsetci si myslia že jakí su originálni a pritom podvedome velmi dobre vedia že nie su.....'' tak je rozdiel sa tým PREZENTOVAŤ aká som originálna jedinečná to by bola skôr namyslenosť aj tá závisť, to je niečo uplne iné ako CÍTIŤ sa odlišný..to je rozdiel... :-S
okrem toho som súper sfég panička
• Jedna časť sa snaží napodobňovať ostatných.
○ Druhá časť si myslí, že kópie nestoja za nič.
Každý má svoje originálne zmýšľanie.
"Dnes je doba ked su ludia ako ovce, do skolky, do skoly, práca, dôchodok......."Tak svoje deti neposielaj ani do škôlky,ani do školy ked sú také geniálne a bez papierov môžu akurát robiť VPP...podakujú sa ti že niesu "ovce" a nemajú dôchodok.
Poukazujem na obyčajné fakty............ nemal by si s tým mať žiaden problém.......
Neviem, prečo si myslíš, že je tuctové práve to, že chceš byť iný. No vlastne, to áno, ale každý je iný vlastným spôsobom.
A ak si už niekto myslí, že je jedinečný aj keď nie je, prečo mu kaziť ideály? No tak, nech si každý robí čo chce.
To je ten problém, všetci sú riadne nad vecou a všetko a pritom sa tak hrozne starajú do toho, akí sú všetci okolo hrozní, že sa nestíha sústrediť na vlastné šťastie. Potom ťa tu rozhodí obyčajná túžba po originalite.... Mimochodom, si presne taký istý, lebo ty jediný nie si tá "ovca" čo sa chce líšiť, nie je to náhodou presne to isté? Rozmýšľaj.
Presne ako spravy typu "ak toto neposles 10 ludom do 10 minut tak zomries", tomuto veria len najsprostejsi jedinci. Potom su menej sprosti jedinci a tych je ovela viac, ktori veria kazdej konspiracii a podobnej sracke.
A vies preco chce byt kazdy iny? Lebo kazdy zije len raz a chce nieco v zivote dosiahnut, chce vynikat, nechce byt len jeden z miliona ako Jozef Mak. To je prirodzeny ludsky pud.
Ale načo je to dobré ked v skutočnosti nikdo nie je iný jak vacsina...... -.-
navyše si nemyslím, že po tom túži mnoho ľudí, skôr chcú byť tolerovaní a chápaní okolím a tak sa k nemu pridružujú
byť výnimočný je fajn
A pozri, mne zas príde trápne ako sa každý oháňa tým, že ľudia sú ovce. Na nech sú. Keď sú sprostí.
Ja osobne som odlišný už len tým, že som to ja, preto sa viac líšiť nepotrebujem
Závidia tým sikovním ktorí dokázali "byť iný" (miliardári, politici, ludia žijuci uplne mimo systém atd)......."
závisť moj zlatý pochádza od Zleho, diabol ti dá všetko a zároveň ti všetko aj zoberie s jeho náručia sa už veľmi ťažko dostaneš....
skromnosť a pokora ťa privedie k spokojnému spánku...
ty si myslíš, že taky miliardari, politici spia spánkom spravodlivých...
nezáviďme im to, "lietajme" pri zemi, lebo pád by sme nemuseli prežiť...
pamätaj, sme tu krátko l,2,3 a koniec života a ako budeme odchádzať z tohto sveta nech si sám svojim životom zodpovie...
A byť iný je super
ale ak si všimneš - dane odlišovanie nieje tak úplné - aj to speje k priradeniu sa vo väčšine k nejakej "skupine" napr. hudobného štýlu,životnej filozofie s čím súvisí zmena štýlu obliekania - a už je badateľná nejaká "odlišnosť" ale pritom s globálneho hľadiska je takých jedincov veľa takže - to nieje v konečnom dôsledku výnimočne v zmysle jedinečnosti ...možno skôr ojedinelejšie....