pretože v prírode sa vždy snaží samička o najvhodnejšieho darcu genetickej informácie tak, aby potomstvo malo čo najvyššie šance na prežitie.
A nakoľko oblek evokuje predstavu človeka, pri ktorom prípadné potomstvo bude životaschopné (pretože v oblekoch chodia spravidla ľudia s vyšším vplyvom, s lepším príjmom a tak je jasné, že potomstvo nebude hladovať a bude môcť v pokoji vyštudovať a naštartovať vlastnú životaschopnú kariéru) a tým pádom človek, keď je v obleku, je viac zhľadúvaný atraktívnym, pretože pôsobí ako vhodnejší darca genetickej informácie
lebo vyzerajú mužne... teda to aj bez obleku... ale s ním je to ešte viac... také mňam ... aj keď v poslednej dobe sa mi páčia viac číňany+rifle+košeľa alebo čokoľvek pohodlné
heheej, shia lebauf... to je raz tak, prototyp dnešného muža je muž v obleku, kedysi to bol muž v zbroji - rytier... takže Škóti by sa mali nad tým zamyslieť
mne sa strašne páči ked má chalan košeľu a kravatu priťahuje ma to ked ho môžem k sebe ťahať za tú kravatu zdá sa mi to sexi proste ak má chalan na sebe oblek mám chuť ho vyzliecť a rozdať si to s ním a prečo ???? lebo ma to vzrušuje a strašne moc a to myslím vážne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
ok, vyzeraju...
tak sa mi rozum zastavuje!
@kolini ja mám celkovo slabosť pre chlapov v oblekoch, nie len pre hentoho
A nakoľko oblek evokuje predstavu človeka, pri ktorom prípadné potomstvo bude životaschopné (pretože v oblekoch chodia spravidla ľudia s vyšším vplyvom, s lepším príjmom a tak je jasné, že potomstvo nebude hladovať a bude môcť v pokoji vyštudovať a naštartovať vlastnú životaschopnú kariéru) a tým pádom človek, keď je v obleku, je viac zhľadúvaný atraktívnym, pretože pôsobí ako vhodnejší darca genetickej informácie
takze ty si na take drsnejsie typy ako je Butler =D
@kolini výnimka?
Ked vidim chlapa, ktory nema na to, co ma sebe , spoznam to.
A potom je tu kapitola - chalankovia v maturitnych oblekoch mnam
@e12
a že chalankovia, si pobavil
oblek je pre mňa umučenie, lebo ich musím niekedy aj 1-15 ks odprezentovať.........takže len si ich noste a budˇte fešní..........filip
týto chlapci na fotkach sa mi moc nelubia tak som si tu dala vlastný príklad