Teda myslím, že slovo smajlík je odvodené od slova smile - úsmev, tak prečo sa smutný smajlík vola smajlík? (poprosím opomenúť prostoduchosť tejto ankety ale na geografii sa rozumne diskutovat nedá a na toto sme nenašli za 45 minút (m)učenia odpoveď)
no teba aké veci napádajú. lepši ako, čo bolo skôr. či sliepka, alebo vajce a spravny nazov, bol uz predomnou povedaný...a čo ti dá do života, toto poznanie?
Smile znamená síce úsmev, ale tak ber to z rezervou, alebo sa s tím vôbec nezaoberaj, smajlík čo vracia je tiež smajlík a nie krcík Proste smajlík vyjadruje mimiku tváre, všeliakú.
@adaadisallaares vajce sa vyvinulo z kozoviteho obalu myslim ze amnion sa vola akasi primitivna placenta, a ked sa spytas odkial sa vzal ten tak ti poslem dva linky na kreacionisticku a evolucnu teoriu lebo tusim kamm sa to takto bude vyvijat
jedna z otazok typu "ked priskrtime smolka akej bude farby?" atd.
moj navrh, sad ako smutny po anglicky sa cita sed, takisto ako smile sa cita smajl, takze by to mohol byt sedík urobime na to kampan a referendum?
serious: vsetko maju byt emoticons ako bolo spominane, emote (emocie) + icons (ikony) = emoticons (emočné ikony) ... aj ten smutny smajl je EMOticon (maly vtipek, )
@adaadisallaares takze vedie to bud k vytvoreniu aminokyselinovej molekuly (evolucna teoria) alebo k sedemdnovemu stvoreniu - teda aspon podla mojho vierovyznania (kreacionizmus) tak si vyber ci sa ti viac paci darwin a brehm alebo nekonecna bytost
@pawliee.. nekonecna bytost asi nie. aj ked nehovorim, ze nemoze nieco take byt... ale ved. aj tak to bolo miliony rokov dozadu. a mojich par rokov zivota, nic na tom nezmeni, ako sa to udialo raceej riesim veci, co su v pritomnosti..
@tomas akoze usmev zmenil polaritu a zakladny vyzor ostal nezmenny, teda ak berieme kauzalitu slov usmev a smutok do uvahy v tomto pripade ju musime porusit a vykonat rovnovahu a preniest rovinu len na urcitu cast aktu usmevu a to je len smerovanie pier... hmm tak nie kiljams, ale iba cast "smajlik" prehodime a vznikne "smljamik"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
inak súhlas s @black_soul , máš recht
A)nic mi to neda do zivota
som si vedomy urovne tejto ankety ale zaujimaju ma zadery co sa tu popisu
a dospelo sa k tomu, ze je to sadik od angl. sad
...ja neviem ludia, ked na tuto temu zo mna asi nic nedostanete
moj navrh, sad ako smutny po anglicky sa cita sed, takisto ako smile sa cita smajl, takze by to mohol byt sedík urobime na to kampan a referendum?
serious: vsetko maju byt emoticons ako bolo spominane, emote (emocie) + icons (ikony) = emoticons (emočné ikony) ... aj ten smutny smajl je EMOticon (maly vtipek, )
"Ma zebra cierne pruhy na bielom, ci biele na ciernom pozadi?"
"Vedia vtaky funiet?"
"Z akeho zvierata sa vyraba zvieracia kazajka?"
"Ma Arabela nejaky suvis s Arabmi?"
atd.
a k tej evolucii nwm ako teba ale mna bavi taketo pozvolne prechadzanie z temy do temy
druhu otazku nechapem, tretia: arabela sa u nas volal jeden puding a tam sa davalo zahustovadlo arabska guma takze je to mozne
No smajlík je od úsmevu, a podľa mňa smutný smajlík je tiež úsmev, ale je dolu hlavou, čiže úsmev je naopak = a ten je smutný