tak ked sa na nieco vobec netesis, alebo len trochu a nevyjde to, tak ta to az tak nemrzi, lebo ti na tom asi az tak nezalezalo a zabudnes na to..ale ked sa pokazi nieco velke, tak jasne ze ta to mrzi viac a dlho si to pamatas a zda sa ti ze sa to stava stale, ale nestava
Očakávania sú sviňa. Najlepšie je nemať žiadne. Človek musí byť spokojný v prvom rade s tým v akom stave sa jeho život nachádza. Ak nájde šťastie v prítomnosti tak ho budúcnosť môže len a len prekvapiť alebo potešiť
poznam.... proste ked sa na nieco najviac tesis predstavujes si nieco dokonale a potom najviac vsetko pokazis ako sa len da a aj vsetko okolo.
Musis asijedine byt zo vsetkeho najprv sklamana pre istotu inak to nevidim
@tomas vraj stačí na niečo myslieť a pritiahneš to k sebe. Ja každú noc zaspávam s myšlienkou ako vedľa mňa leží Jessica Alba a po každom zobudení je to tak isto ako to bolo doteraz. Nie je vedľa mňa
Ja sa na nič neteším v ničom sa nesnažím byť najlepší čiže ak sa mi nepodarí niečo čo som ani nechcel aby sa mi podarilo tak ma to netrápi... nemam nič prečo by som mohol byť nešťastný ale ani prečo byť šťastný..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
nie, treba to vyuzit vo svoj prospech odporucam videoblog mojho dobreho kamosa:
» www.birdz.sk/webka/mid/video...
Musis asijedine byt zo vsetkeho najprv sklamana pre istotu inak to nevidim
musím náhradu si nájsť teraz.
nehlási sa voľakto dobrovoľne?