Ja mam taky isty problem...teda mala som...musis si hlavne urcit priority, ze co chces dosiahnut a vydat sa za tym. A pomysli na to ze niektori mladi ludia si zivot uzivat chceli, no smrt im v tom zabranila. Uzivaj si kazdu chvilu, tes sa z kazdej malickosti, lebo nikdy nemozes vediet, co ta caka, mozno nieco zle. Potom budes lutovat, ze si si nevazila zivot....
súhlasim s vami... Vieš ako sa hovori..preži každý deň tak ako kebý to bol ten posledný.Vieš dnes sme tu a zajtra možeš byt inde.Dnes možeš písať na toto fóre o tom,že sa k životu nespravas tak ako by si mala...a zajtra možeš umrieť.Mala by si si zo života urobiť dotaznik a škrtať čo si v nom už urobila.Zažiť veľa veci aby ked budeš umierať si mohla s hrdosťou povedať,že si svoj život prežila tak ako si chcela a že za niečo stál.Aby si mohla vnúčatam rozprávať príbehy a deliť sa o zážitky. a Ked budeš staručka sedieť vedla deduska,na verande domu popíjať čajik a pozerať na západ slnka...uvedomis si,že nelutujes nic co si v živote urobila lebo to malo nejaký ZMYSEL a si s tým spokojná.Sama si urči čo vlastne chces.A to aj dosiahneš...urči si priotiy,snívaj...Toť všio
lebo zivot v tejto spolocnosti stoji za najvacsie kulo a skapatim by sa toto sialenstvo skoncilo, butt one reason why not a to je slabost alebo strach, ktory ti nedovoli nic spravit. Takze ak nic tak zi
no jo puberta ... decko co si neuvedomuje co vsetko vlasne ma a neceni si to (uz som ako moja starka pomaly ..)ved ceely zivot predsebou.. mas preco zit.. taak nevymyslaj hovadiny a uzivaj si kym mozes
Zivotny ciel? Hlupost nesuhlasim. Clovek moze mat svoj zivotny ciel. Ale co ak si ho nemoze splnit? Zdravotny stav? (moj pripad) alebo zasa daco ine ....
myslim si, ze si sa skor v dacom sklamala, laska, alebo daco ine ....
S toho sa treba proste dostat ... mas dake hlupe obobie ... zacni sportovat .... a prestanes mysliet na hluposti. najdi si vec ktora ti doda v zivote chut. Trebasrs chodit do utlku a vencit psa. alebo tie sporty plavanie, alebo fotografovanie, len ao sport vyplneneie volneho casu
Ja suhlasim s Kaskom, ja mam svoje ciele, sny, rada sa zabavam, smejem a aj napriek tomu mavam niekedy blbe nalady a depky a vsetkych nenavidim, skus si najst nieco co by ta bavilo, pricom by si sa odreagovala a snad to prejde.
Podla mna ale to, ze si zacnes uzivat a budes mat svoje ciele este neznamena, ze budes skutocne stastna.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
» www.ceknito.sk/video/102944...
myslim si, ze si sa skor v dacom sklamala, laska, alebo daco ine ....
S toho sa treba proste dostat ... mas dake hlupe obobie ... zacni sportovat .... a prestanes mysliet na hluposti. najdi si vec ktora ti doda v zivote chut. Trebasrs chodit do utlku a vencit psa. alebo tie sporty plavanie, alebo fotografovanie, len ao sport vyplneneie volneho casu
Podla mna ale to, ze si zacnes uzivat a budes mat svoje ciele este neznamena, ze budes skutocne stastna.