fajcenie nema zmysel... ja som si cigarety nikdy nekupila; vydrzim bez toho ale ked mi niekto ponukne tak si dam, lebo ma ucili doma ze: ked davaju, ber
...no som to chcel vyskúšať a ked som potom vydržal dlho bez cigariet tak som to skúsil znovu a po pár mesiacoch znovu a potom trochu viac a ked som cítil že som závislý tak som prestal a zdalo sa mi to lahké tak po pár mesiacoch som si znovu zapálil ale akosi už nešlo prestať a tak stále ešte fajčím ...ale raz určite prestanem
..fajciim..ao,kedy ..raz je to 1 do tyzdna..a inokedy zase..3-4...nie pravidelne..ale,zahulim si radsej..ale to tiez len obcas,raz do mesiaca väcsinou,teda aj ked su peniaze,hlavne...a preco?co ja viem..hulim..no..lebo preco ee?obcas..ak,je to tak to neni zle..a trava..je..preboha..to co aj cigy..v podstate..ale to je na dlhu debatu..a fajcim..tajk,ked uz hulim tak uz aj tie cigy,teda obcas..noo....)
moj ex ma akosi na to naucil... a drzi ma to stale.teda teraz som po 2mesiacoch a 10 dnoch uspesneho nefajcenia znova zacala fajcit... uz bolo setkeho namna vela a po cigu som aspon trochen kludnejsia...
@30 pokiaľ viem tak sladké neškodí zdraviu (priamo) a okrem toho ak niekto pri tebe je sladké tak teba to neobťažuje ale ak pri mne niekto fajčí tak mi to neskutočne vadí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Vela ludi som spoznal pri fajciarskej pauze, je to taka super chvilka na vynutie...
Doteraz mi ten zlozvyk ostal,ale co uz,kedze mi to chuti...
aaa strasne ma tesi, ze sa mi uz postupne pokusa presvedcit aj priatelku, aby s tym prestala
estelen uvidis, ako s azem toci
Možno preto, lebo je tam cukor dosť poterbný pre život
Ale inak fakt dobrá otázka
Každopádne nabudúce keď budeš chcieť nejak "zľahčiť" svoje fajčenie tak si daj pozor, aby príklad, s ktorým sa to snažíš porovnať bol porovnateľný