17. nie jedneho viacerych a taka je to zvlastna povaha.
- podla mna,uz zo skusenosti (neurazte sa blizenci ) maju komplexy...a newedia tak prirodzene ,otvorene rozpravat..taky malo komunikativny sa mi zadaju ...je to moj nazor
- podla mna, uz zo skusenosti(neuraz sa blueberry ) mas komplexy... a newes tak prirodzene, otvorene vnimat realitu..tak velmi zasnena sa mi zdas ...to je moj nazor
ja si zas najlepsie rozumiem s blizencami, mozno preto, ze aj ja som blizenec a rozhodne blizenci nie su malo komunikativni, akurat si natrafila na par vynimiek a uz hadzes vsetkych blizencov do jedneho vreca...blizenci 4ever!
nikdy som neveril na tieto astrologicke kecy ale nejakym nevysvetlitelnym sposobom ma opis "typickeho" blizenca vystihuje... mnohi nas nechapu , nenavidia alebo zboznuju... blizenci su unikatne tvory ktore si idu stale svoje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
- podla mna,uz zo skusenosti (neurazte sa blizenci ) maju komplexy...a newedia tak prirodzene ,otvorene rozpravat..taky malo komunikativny sa mi zadaju ...je to moj nazor
- podla mna, uz zo skusenosti(neuraz sa blueberry ) mas komplexy... a newes tak prirodzene, otvorene vnimat realitu..tak velmi zasnena sa mi zdas ...to je moj nazor
to co tu kritizujes ..Blueberry..su vlastnosti jedneho, mozno dvoch ludi co poznas a na zaklade toho zovseobecnujes...
22. no jasne...