ale piatok je vseobecne zafixovany ako najlepsi den podla mna jedine preto, ze je vseobecne zauzivane, ze "v piatok sa chodi zit". Keby sa chodilo v pondelky, bol by najlepsi den pondelok...
Lebo piatok končí týždeň, večer sa ide žiť do mesta, zabávať sa, nikdy nevieš čo sa v piatok stane, či niekoho spoznáš, alebo sa s niekym pohádaš, každý piatok je iný, nevieš ako dopadne.
ja mám rada piatky ale radšej mám utorky vtedy idem na 200% no a tak čo porábam v piatky? to je rôzne pokiaľ nejsom chorá (ako som teraz ) tak som rozhodne vonkaj s kamošmi alebo cestujem niekam no proste sa bavím
heh...teraz keď mám voľno je mi dosť u prdele aký je deň ..ale v piatok predsa len má voľno takmer každý, tak vtedy sá dá najviac toho podniknúť...inak nejaký zmysel v "najlepšosti" piatka nevidím
ale to tak do 15 /16 rokov, kedze v piatok sme sli opekat, resp vecierka sa posuvala do noci a mohli sa kukat i akcne filmy ktore sli po 22 lebo na druhy den sa nemuselo a ked sa i muselo, bolo to ine ako cez tyzden. vstavat..
avsak potom.. potom ked sa bolo obcas treba uit do skoly a tak, tak sa vecierka uz pomenej dodrziavala a po 18ke sa piatok stal len dalsim volnym dnom..
teda naj den sa mi meni pravidelne, zalezi odtoho aky je rozvrh a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Streda, jebať treba...
ale piatok je vseobecne zafixovany ako najlepsi den podla mna jedine preto, ze je vseobecne zauzivane, ze "v piatok sa chodi zit". Keby sa chodilo v pondelky, bol by najlepsi den pondelok...
patek je posledny den v tizni
patek to zije
Každý piatok rozjebem najviac penazí.
Sobota je pokojnejšia.
ale to tak do 15 /16 rokov, kedze v piatok sme sli opekat, resp vecierka sa posuvala do noci a mohli sa kukat i akcne filmy ktore sli po 22 lebo na druhy den sa nemuselo a ked sa i muselo, bolo to ine ako cez tyzden. vstavat..
avsak potom.. potom ked sa bolo obcas treba uit do skoly a tak, tak sa vecierka uz pomenej dodrziavala a po 18ke sa piatok stal len dalsim volnym dnom..
teda naj den sa mi meni pravidelne, zalezi odtoho aky je rozvrh a tak
toho roku to bol svrtok myslim