minule,teda vlastne včera som mame hovorila,že čo sa mi stalo ,,prednedávnom v škole"...až keď som sa zamyslela,zistila som,že to ,,prednedávnom" bolo pred dvoma rokmi
2000 si pamatam velmi dobre, vsetci sa ho bali, kvoli Sybile, ktora tvrdila, ze bude koniec sveta a kvoli Y2K, ze sa zrutia vsetky pocitace aj tie co ovladaju jadrove elektrarne, alebo Vacvalova s Andrasym hovorili ze jediny, kto rok 2000 nevydrzal bol Schuster alebo sme sa stale hadali, ci 21.storocie zacina rokom 2000 alebo az 2001, bolo v spravach na to anketa, myslim ze spravne je 2001 ?
je to nahoda..alebo to nieco naznacuje "2012"...ak ty to moc kazy zivot..urob si dennyk..zadyden zhrn zazitky...A kazdyden si precitaj text s dna pred uvidis jak to pojdep omalinky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
tak to mas svatu pravdu
mas len 15rokov si to nemozes pamatat co bolo v roku 2000
Praveze ja si spominam na Vianoce no a spominam si aj rok predtym vtedy som siel do kina na Godzillu
@mikeshinoda : inak, sto bodov za tvoj nick