Prečo v tejto dobe, nie je možné v obchodoch zohnať celozrnný chlieb?
V bille absolútne nič... v lidli len toast a taký ten zabalený ryžový ktorý fakt nechutí dobre... v Kraji tiež nič...
Jedine v Kauflande za normálnu cenu celozrný chlieb... inde z inej ako väčšinovo z pšeničnej múky, nezoženieš.
Ja som minule objavil v Metre kvaskovy s olivami, pripomanilo mi to pizzu Skus nejaku pekaren alebo Jednotu a tieto mensie, tam casto vozia z lokalnych pekarni a nepredavaju len rozmrazene pecivo.
TP bageta robí ražne napr.
Volajú sa Moskovský pripadne Jonatan alebo ešte majú taký s mrkvou. Predávajú ich v bille v BA, neviem či aj v ostatných mestách
@varlatan@5 nemaju ho v každej bille ani zdaleka, čo mám najbližšie tak tam nie je
a fakt, viem o 2 asi čo su v menšom množšsvte zo špeničnej... a su celozrnne alebo špaldovo ražné ... a to v lidli, bille, kraji, samoške malo najdeš...
Tak veľa tých chlebov je dopekaných, čo predávajú v tých obchodoch. Ani nie každá pekáreň taký má. Zvyčajne tie lepšie majú. Celozrnných je pomenej, ale chutia aj mne, no dávno som nejedol taký.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Volajú sa Moskovský pripadne Jonatan alebo ešte majú taký s mrkvou. Predávajú ich v bille v BA, neviem či aj v ostatných mestách
A nedávno prestali predávať nás najobľúbenejší
a fakt, viem o 2 asi čo su v menšom množšsvte zo špeničnej... a su celozrnne alebo špaldovo ražné ... a to v lidli, bille, kraji, samoške malo najdeš...