@mielikki ale s rehotania sa priberáááááááá, ale zas podporuje činnosť srdca
@hluzar takze v práci za ktorú maš zaplatené využívaš aj na súkromné účely,
a čo robíš vrátnika, SBS, na veži, nie týýýýý si policajt !
kurva a mi niekto bude hovoriť....
a skola veru trápi, tatko ma ide vyhodiť s chalupy, baba by furt vieš čo, mamka
už nič nehovorí a chalani v krčme ma nechcu pustiť domov, takže prídem neskoro, potom tu sedím na birdzi lebo mi to jeden kamoš v škole doporučil a ráno 8,30 honem nach škola
zo smiechu sa nemoze priberat ved by som sa gulala, prisaham!smiech praveze formuje brusne svalstvo, a chudne sa nim, palis tuky tym ze mas zachvat smiechu
lebo majú špeciálny modul nainštalovaný do mozgu, ktorý dokáže nekonečne dlho rozprávať a aby zrýchlil reč dokáže vkladať nepodstatné bezvýznamové slová ako "akože", "vieš, že", "všakže", "no takže".... do viet aby vyzerali že sú rýchlejšie...
@mielikki som to počul z dobrých zdrojov, takže je to pravda ale v tvojom prípade je to dobréééééééé
myslim si že človeku sa nadhadzuje žalúdok od smiechu a potom sa tam robí miestečko pre další kremešik, to máš ako aj s vrecom zemiakov , utriasaš a stále je čo doňho dať.
podľa mňa to nezáleží od pohlavia ale od sparingpartnera ja s mojou najlepšou priateľkou prekecáme aj celý deň, od rána sme spolu, poobede ideme domou a to si píšeme na nete a večer ideme spolu von a v noci zase kecáme....a stále máme o čom - o ničom
@hluzar@swen to ma velmi udivuje, aj ked sa neviem dostat na toho vasho zajka3
vý vo svojich profiloch nemáte nič a idete tu oniekom písať že som to ja neni a že som nejaka 40 rocna baba a či čo? a nejakého Filipa si strčte do svojich ritiek prihriatých lebo to tak vypada, že čosi asi bude, ked si tak prihraváte a odbijate ako na tenise! najdite si seberovného cikáčika a s ním sa takto pekne rozpravajte, bozkávam!
Cely zivot sa na mna ludia psychycky navazuju. Ako je mozne, ze dokonca aj cez net mi skutocne unika, ale mam novu zasadu. S debilmi uz nic. Lebo to cloveka len taha dole.
@swen neboj naučím sa robiť aj väčšie obrázky, chce to len čas za tri dni nemôžem toho vedieť tolko ako vý dvaja smradi buzerantský, v tej bratislave vás mali pozatvárať do lochu a tam by ste zhnili ako potkani v diere zasypanu hnojom z konských kokotov ako vý!!!
@swen -ko a čo sa stalo? prišiel si na niečo nové? že ťa hluzar poslal do píííííííííííče, a to tu pičku ale teraz urážam, poslal ťa do tej kravskej rite zasranej?
máš čo si chcel a pozdravuj odo mňa toho zajaca 30 ak si s ním v spojení!
@ronik16 ty tu dlho oxidovat nebudes. to uvydis filip. mimochodom v martine mam par kamaratov, tak si zistim kto a ci vobec na tych fotkach co mas, je niekto z martina.
@swen ha hi ho hehe, klidne a pridi aj sám aspom ta uvidim, tu tvoju ritulku , fuj to som zatal tváričku z ústočkami na bafkanie !
a to uvydis filip? to ako ze ja som filip? no ja som Robo a volajú ma Ronik lebo to je skratka mojho mena robo nik....... ale to ti viac neprezradím prdo!
@ronik16 si verisss detsko ...a ja som pisal ze tu nebudes dlho nadavat. lebo ako si si nevsimol su tu iste pravidla, a ty ich intenzivne porusujes. lebo tu niesi v mastali ani v skole,tu su iste pravidla, tak sa ich laskavo nauc dodrziavat!
@swen@hluzar tak tak...si myslim ze na birdzi si niekto vymysla taketo primitivne charaktery a bavi sa tym, nemyslite?viem ze je to trosku blazniva myslienka ale nasledujuce tri nicky maju daco spolocne:
krutafunebracka
zajko30
ronik16
byvali casto az pravidelne na birdzi,zakladaju ankety
nezverejnili nikdy svoju podobu a albumy maju plny fotiek/obrazkov z netu charakterizujucich charakter nicku
v diskusiach si nekladu servitky pred usta a skoro v kazdom prispevku vyrazne prezentuju svoj charakter
a tie tzv "charaktery" su asexualita,homosexualita,a prilsna sexualita ... dalsi spolocny znak,vsetky suvisia so sexom.... zaujimave nie ?
@frxxx ee, krutafunebracka na milion % nie je zajko a ronik....zajko a ronik je jeden clovek, kruta zas druhy.....a o krutej sa dalo aj ako tak vediet ako vypada ...sice to vsetko boli len ciernobiele videa, fotky zozadu a ta jedna fotka s celou triedou kde mala hlavu dole xD a je aj na pokeci a bohvie kde este ale urcite to nie je zajko....zato o zajkovi nevie ani panboh nic ci je to nejake retardovane 12 rocne uslintane decko alebo 50 rocny uchylak....ked sa to tak vezme kruta bola realny clovek a nie fake, akurat si sem nevycapila 300 svojich fotiek....zato zajko a ronik su tak trapne faky az to pekne nie je ...a o krutej sa dalo aspon zhruba vediet co ju bavi a tak... o zajkovi akurat tak jeho vymysleny mercedes a mario
@etelnair@hluzar ... no ano to pravda....uznavam ze ona bola prepracovanejsia, ma blogy druhe spominane nicky nemaju...to mi ich trosku rozdelovalo ale som chcel to spojenie spravit zaujimavejsie :p
@frxxxno ty si pekný inteligentný a zábavný človek. čo ma tu spájaš s nejakým prijebaným zajacom, filipom a krutým funebrákom či ako?, vám tu už všetkým načisto jebéééééééé, pridem do tých zakomplexovaných Vráblov a tak ťa ujebem po tej tvojej sprostej lebeni, že sa spametáš a aj tých dalších buzerantov!
len sa vy pekne stretnite spolu, ked si tu nahrávate na mlyn a jebkajte sa aj do nosných dierok a semeno si spriekajte do uší a tých vašich smradlavých rití kreteni buzerantský pridrbaní, mali by vas pochytať a všetkých vykastrovať v bratislave verejne na rinku porade jedného za druhým a tu s birdzu by vás mali vygumovať ako škodnú besnú zver, hovada, bukvice buzerantské!
@etelnair a my sme sa aj niekedy spolu bavili? nezačínaj ma tu drbnuto k nejakému kktovi zajacovi prirovnávať a daj si pohov pri mojom mene a pisať ti nemám čo som totiž na babenky a s teplošmi sa nebavím.
@kurope to by si od @hluzar - a vela chcel !! sedi na riti, piču robí a bere za to peniaze, to sa niekomu ako jeho výsosti žije! a tu bude niekoho jebnuto ohovarať a s niekym spájať, bukvica samorodá
@hluzar v TS mi niektorí normálny uživatelia písali, že si mám dať s tebou pokoj, si vraj zakomplexovaný kokot a stále niekoho jebnuto podozrievaš, takže čaúúúúúúúúú a pozdrav filipka odo mňa!
a teraz si už naozaj myslim že si nejaký drbko policajský!
@ronik16 urob mi screenshot tych tsiek a potom ti poviem ci ma to od dotycnych ludi trapi alebo nie. Alebo ziadne neboli ? daj dokaz a kludne na forum nemam problem.
Postup pre debilov:
-otvoris tajne spravy
- odfotis obrazovku
-uploadnes obrazok na net
-das link
Nestojim o pisany text ktory si sam napises ani o fiktivne tsky ktore si sam napises zo svojich dvojdnovych nickov.
@hluzar najprv pises ze chodis do skoly a zrazu pracujes?! trocha divne....dalej, vysie pises (@83 ) ze za 10 rokov si si len raz zmenil nick, ....co?! 10 rokov?! ked mas 19. rokov ako tvrdis, to znamena z v 9 si tu uz bol?! a to nehovorim otom,ze 10 rokov tu nema nick ani tomas.....dalej, ked studujes,asi tasko stihas aj pracovat, ked pises ze si na internete a este ti za to platia a to v noci....mozem si tipnut napriklad ze robis na pokeci admina?!....lebo v 19 rokoch asi este nebudes programovat nejaky software, obzvlast ked si pred casom zrobil diskusiu otom ze ti blbne windows a nevies si z nim rady.
inac...to co radis ronikovi16 v @104 je totalny nezmysel a hlupost. lebo ten screenshot ti spravim z akymkolvek textom a nickom. ale ty to predsa vies(ako sa daju na pocitaci spravit akekolvek screenshoty)....ved zarabas tym ze sedis za pocitacom,ze?!
ps. neber to v zlom plsssssss, a ani ako hadku. plsssssssssssssss
@swen poviem to len raz vtaci mozog a dalej na tvoje prispevky reagovat nebudem
-mam 19 a na birdz chodim bez mala od jeho pociatku. Registracka tu vznikla ohodne neskor, ako vznikol birdz. Na zaciatku tu bolo dokopy len casak a zoznamka. Ziadne forum.
Moja praca je len docasna zalezitost, potreboval som si zarobit na isty chirurgicky zakrok. Taky drahy, ze som si dakl v skole koli tomu 5 mesiacov odklad.
Pokial ide o to co robim, to by niekto s tvojim IQ neuhadol tak sa o to ani nesnaz.
Proste sa zmier s tym, ze si to posral a vykasli sa na to.
@hluzar ty si zacal urazat, ale ja sa na tvoju nizsku uroven neznizim.
neviem kto z nas dvoch tu zacal toho druheho urazat,ale dobre...ved ty mas "vysoke IQ".
ps. dat druhemu cloveku druhu sancu, to je charakter. co ty na to?
ps ps. este nieco, mne na rozdiel od teba a tebe podobnich, na ludoch zaleziii, bez ohladu na ich niektore nazory a postoje. preto som ti aj napisal.
@ronik16 rozumiem, ale sam vydis ze mu z nicoho nic preplo a zacal urazat. a doteraz neviem , co som tu zle napisal.....@26 ,@30 ,@31 alebo @35 ???? lebo ja tam nic nevydim,co bi niekoho kto je priatel dokazalo urazit,nahnevat. ale asi to bude tym ze niektore 19rocne "deti" ,maju tak vysoke IQ, ze je to mimo ludskeho chapania .
@swen medzi zaujmom a vtieracstvom je rapidny rozdiel vole
Vidis tu patetickost ? Ked ta poslem do prdele, ihned si hladas niekoho ineho , komu by si sa mohol vtierat. Teraz je to same ronik sorry ronik sme kamosi.
Tak si neplet pojem s dojmom. Toto ma od priatelstva dost daleko.
@hluzar ale dobre ze si sa prejavil uz teraz, aspon nemusim chodit do trnavy ako sme sa povodne dohodly. aj tak by si ma potom okaslal, a mne bi "ostaly len oci pre plac". ale klamal bi som, keby som teraz tvrdil ze mi na tebe nezalezalo, lebo mi na tebe zalezalo. :/ skoda :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
122 komentov
@hluzar takze v práci za ktorú maš zaplatené využívaš aj na súkromné účely,
a čo robíš vrátnika, SBS, na veži, nie týýýýý si policajt !
kurva a mi niekto bude hovoriť....
a skola veru trápi, tatko ma ide vyhodiť s chalupy, baba by furt vieš čo, mamka
už nič nehovorí a chalani v krčme ma nechcu pustiť domov, takže prídem neskoro, potom tu sedím na birdzi lebo mi to jeden kamoš v škole doporučil a ráno 8,30 honem nach škola
a preco niektori dokazu hrat virtualnu hru z ktorej maju velke prd aj 12 hodin denne?
myslim si že človeku sa nadhadzuje žalúdok od smiechu a potom sa tam robí miestečko pre další kremešik, to máš ako aj s vrecom zemiakov , utriasaš a stále je čo doňho dať.
a kto je to ten zajko 3, ako sa ku nemu dostanem tu na birdzi?
cele vráble sú o ničom,
tvoje témy su o ničom,
tvoje diskusie sú o ničom,
tvoja osoba je o ničom
tvoj život je o ničom
a nakoniec tu nikoho nevidim
Predvcerom zajko30 napisal, ze zaklada poslednu diskusiu a 2 dni na to sem pribudli dvaja novi kreteni. Klasika......
hm podla mna to tak neni , poznam aj vela chlapov co trepu v kuse nezmysli ,, povedal by som ze viac muzov ako zien takych poznam
musím vas uistiť,
že mám rád baby,
ich veveričky,
cisterničky,
nožičky,
ústočka,
ušká,
jazýček,
pršteky na nohách,
ritulku
a cele by som ich zjedol od rozkoše, ked mi dobre robia na pipíka,
takže vlčkovia asi by ste si na 15 ročnom drzáčikovi vylámali zúbky
Inak vies co ta prezradza Filip ? Tvoje urazky.
Prečo useri Birdzu dokážu klábosiť o ničom aj hodinu, ak nie celé popoludnie?
z mravca urobia slona a z Paríža Waršavu,no a z ronika16 zas zajka30
A ku svojej reputacii debila evidentne planuje pridat aj tazku schizofreniu.
vý vo svojich profiloch nemáte nič a idete tu oniekom písať že som to ja neni a že som nejaka 40 rocna baba a či čo? a nejakého Filipa si strčte do svojich ritiek prihriatých lebo to tak vypada, že čosi asi bude, ked si tak prihraváte a odbijate ako na tenise! najdite si seberovného cikáčika a s ním sa takto pekne rozpravajte, bozkávam!
ved tí dvaja @swen a @hluzar urobili so mna zajka30 a mali by ich tu nominovať na nobelovu cenu za objevitelov ameriky
nasačkovali sa tu na moju anketu a rozprávaju o chujovinach hodinu len zabudli o čom sa tu jedna v ankete.
a čo ten zajko sa im nedal pretiahnuť alebo čo im vlastne spravil, ked ma tu s nim zrovnávaju?
@swen tym debilom som myslel aj teba
máš čo si chcel a pozdravuj odo mňa toho zajaca 30 ak si s ním v spojení!
@55 @admin
@ronik16 uzi si svojich 5 minut slavi....
a admin neviem kto je ale aj ten sa asi na tebe rehoce aky si prdulo zmrdanýý
a do profilu si daj gay orientácia a nezatajuj to tu! alebo sa za to hambíš?
a už sa nemienim stebou dohadovať, s gayom som sa nikdy tolko nebavil už len preto ťa mam u riti, nemal si začínať, bol by klud!
ja si nemozem pomoct a musim sem dat este tento koment ssoorryy
a to uvydis filip? to ako ze ja som filip? no ja som Robo a volajú ma Ronik lebo to je skratka mojho mena robo nik....... ale to ti viac neprezradím prdo!
toto dokážu aj muži nie len ženy
azda mi chcete povedať, že každý muž vedieť krátke a duchaplné rozhovory?, to určite
A zaručujem ti, že žiadna žena nespraví z Varšavy Paríž
krutafunebracka
zajko30
ronik16
byvali casto az pravidelne na birdzi,zakladaju ankety
nezverejnili nikdy svoju podobu a albumy maju plny fotiek/obrazkov z netu charakterizujucich charakter nicku
v diskusiach si nekladu servitky pred usta a skoro v kazdom prispevku vyrazne prezentuju svoj charakter
a tie tzv "charaktery" su asexualita,homosexualita,a prilsna sexualita ... dalsi spolocny znak,vsetky suvisia so sexom.... zaujimave nie ?
ale zajko30 = ronik16 = Filip = nick jednej zakomplexovanej zenskej na ktory si neviem spomenut
a ja hluzar= typek a to som si za 10 rokov len raz zmenil nick z parneho dovodu. Ja neviem co na tom ludi bavi.....
Aj ked hluzar mal byt povodne fake Ale bolo to len za ucelom spoznania istej osoby. A nakoniec som si ho nechal xD
len sa vy pekne stretnite spolu, ked si tu nahrávate na mlyn a jebkajte sa aj do nosných dierok a semeno si spriekajte do uší a tých vašich smradlavých rití kreteni buzerantský pridrbaní, mali by vas pochytať a všetkých vykastrovať v bratislave verejne na rinku porade jedného za druhým a tu s birdzu by vás mali vygumovať ako škodnú besnú zver, hovada, bukvice buzerantské!
@etelnair plati to aj pre teba!
(toto jedine filipovi verim, lebo clovek ako on by bol bez dobreho vzhaldu uz davno na ulici alebo 5 metrov pod zemov)
a teraz si už naozaj myslim že si nejaký drbko policajský!
Postup pre debilov:
-otvoris tajne spravy
- odfotis obrazovku
-uploadnes obrazok na net
-das link
Nestojim o pisany text ktory si sam napises ani o fiktivne tsky ktore si sam napises zo svojich dvojdnovych nickov.
@kurope
Ludia su ako stado hyen ak ziastia, ze sa na tebe mozu nabalit. Dam ti radu.
Ked sa dostanes k moznostiam, nechaj si ich pre seba.
inac...to co radis ronikovi16 v @104 je totalny nezmysel a hlupost. lebo ten screenshot ti spravim z akymkolvek textom a nickom. ale ty to predsa vies(ako sa daju na pocitaci spravit akekolvek screenshoty)....ved zarabas tym ze sedis za pocitacom,ze?!
ps. neber to v zlom plsssssss, a ani ako hadku. plsssssssssssssss
z pozdravom tvoj sluha Martin.
-mam 19 a na birdz chodim bez mala od jeho pociatku. Registracka tu vznikla ohodne neskor, ako vznikol birdz. Na zaciatku tu bolo dokopy len casak a zoznamka. Ziadne forum.
Moja praca je len docasna zalezitost, potreboval som si zarobit na isty chirurgicky zakrok. Taky drahy, ze som si dakl v skole koli tomu 5 mesiacov odklad.
Pokial ide o to co robim, to by niekto s tvojim IQ neuhadol tak sa o to ani nesnaz.
Proste sa zmier s tym, ze si to posral a vykasli sa na to.
neviem kto z nas dvoch tu zacal toho druheho urazat,ale dobre...ved ty mas "vysoke IQ".
ps. dat druhemu cloveku druhu sancu, to je charakter. co ty na to?
ps ps. este nieco, mne na rozdiel od teba a tebe podobnich, na ludoch zaleziii, bez ohladu na ich niektore nazory a postoje. preto som ti aj napisal.
@ronik16 rozumiem, ale sam vydis ze mu z nicoho nic preplo a zacal urazat. a doteraz neviem , co som tu zle napisal.....@26 ,@30 ,@31 alebo @35 ???? lebo ja tam nic nevydim,co bi niekoho kto je priatel dokazalo urazit,nahnevat. ale asi to bude tym ze niektore 19rocne "deti" ,maju tak vysoke IQ, ze je to mimo ludskeho chapania .
ps. ronik16 cau zajtra
Vidis tu patetickost ? Ked ta poslem do prdele, ihned si hladas niekoho ineho , komu by si sa mohol vtierat. Teraz je to same ronik sorry ronik sme kamosi.
Tak si neplet pojem s dojmom. Toto ma od priatelstva dost daleko.
Ak tu je vacsi fejker od zajko30, tak si nim ty.
ronik sa mi ospravedlnil, a vydim ze sa z nim da aj normalne pisat.
ja si hladat "ineho kamosa" nemusim. urcite nie na takom...."webe" z takou "urovnou" ako je birdz.
"fejker" jedine v tvoje obmedzenej trnavskej hlave.
vlastne....ty si sam tu napisal ze tento nick mas ako fake. takze ocom tocis chlapce?! ja som ti ruku z ponukov priatelstva podal, ale ty?!.......