Prečo žijeme? Život je príliš krátky na to, aby sme si uvedomili, prečo žijeme... Veda a výskum pracuje len preto, aby sme žili, a nechali žiť... Cieľom života je zistiť, prečo žijeme, a to čo je okolo, je zbytočná strata času s názorom "Nerieš, a ži...".
žijeme v dôsledku lásky (nehody, alkoholu, chvíľlky) našich rodičov, a počas nášho života sme tu na to, aby sme sa sebarealizovali, našli vec, ktorá nás tu baví, spoznali trochu svet a užili si ho. a potom umrieme v starobe, ak nás dovtedy niečo nezrazí.
Ludia keby ste vedeli kde je pravy zmysel zivota a vedeli by ste ze stoji za to zit pre tento ciel myslite ze by ste ho zacali zit aj keby to znamenalo fatalne zmeny vo vasom zivote inak ospravedlnujem sa ze trochu chcem zmenit temu ale suvysi to s povodnou temou
Zijes lebo si sa narodil , ked nechces zit sa zabi . Zivot mozes premarnit , ale mozes aj nieco dokazat a zapises sa do historie . Mozes niekomu pomahat , ale mozes niekomu aj ublizovat stale . Otazka "preco zijeme?" ma vela odpovedi .
tak na to sa da odpovedat az po velmi hlbokom zamysleni na smrtelnej posteli zmysel cloveka sa naplni az smrtou, lebo dovtedy nevieme co nas caka, co spravime. a teda nemozeme vediet, aky nas zivot bude mat zmysel
no ja verim v to ze nas zivot vlasne nikdy nekonci,,,ja to berem tak ze smrt je len prechod do ineho zivota, vecnosti,,,a tu nazemi sa rozhodujeme kam chceme ist poo smrti,,tak podla toho aj zijeme,,teda aspon ja..
Na túto otázku, čo je prapôvod nášho bytia, teda napr. ako vznikol vesmír, ako sme vznikli my si myslím, že sa nedá nájsť uspokojivá odpoveď, ktorá by presvedčila každého o svojej pravde. Takáto odpoveď, je iba akousi hypotézou, ktorej môžeš a nemusíš veriť. Prečo žijeme? Hľadanie odpovede na túto otázku presahuje našu skúsenosť. Čo je zmyslom nášho života? Na to si musí odpovedať každý sám!!!
môj osobný názor? aby sme mali šancu učiť sa,trpieť,zažiť lásku,smútok,radosť a uvedomovať si pocity čo sa okolo deje to je určite dáka blbsť ma to len tak napadlo a písala som
zivot je dar... mali by sme si ho vazit, ako vsetko co sa v nom udeje.. zijeme aby sme pre tento svet, okolie, nieco priniesli.. nieco pozitivne, alebo negativne.. nikto neodide s tohto sveta bez povsimnutia.. ale to je uz o inom..
no podla toho co pokladate za zivot. podla mna skutocny zivot zacne az po smrti a toto je jeho priprava. alebo skuska... tu na zemi sme obmedzeni casom, telom, pritazlivostou a tak... po smrti vsetko trva vecne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Mne je fajn, lepšie než nič
Slnko svieti, lebo tak to vzniklo... tiež mám na to pár otázok, ale toto neriešim...