Zdravim, moze mi niekto vysvetlit ten boom okolo Chucka Norrisa? Ved on uz filmy a serialy robi desiatky rokov, tak preco prave ten boom teraz. To ho ako 12 rocne deti objavili pred rokom, dvoma? Nechapem, preco tie vtipy okolo neho?
@0 Na tvojom mieste by som sa bal.. Vlastne ty uz sa bat, nemozes, lebo Chuck Norris prisiel, dal ti kop z otocky a tvoja tvar pobozkala tvoju hlavu zozadu ^^
Takto znevazovat Chucka Norrisa, navyse v dnesnej dobe, ked uz je demokracia v koncoch a nastupuje Chuckokracia... ts ts
Lebo chuck si napísal vlastný scenár, je režisérom, a hlavným hercom v seriály Walker, texas ranger, dokonca si do neho urobil aj hudbu. A keď si pozrieš aspon jeden diel toho seriálu pohopíš Húúúúústy chlop bez jedinej chybičky, všetko vie, počuje, bystrí, v každom diely pobije 3 krát väčších clopov ako on naraz, (a to nerátam medveďa)
bože to je jednoduché... on si môže sám za to že o ňom vznikajú vtipy lebo natočil jednu ultrasračku pomenovanú WALKER TEXAS RANGER. Ide tam proste o zveličovanie a úplne nereálne momenty - no je možné že vedľa Chucka povedzme vybuchne granát a on si iba opráši rameno???
viem, ze je velky hrdina, vsetkych zbije.. ale to iste robia xxx hrdinov v dalsich xxx filmoch a serialoch.. nechapem, preco prave on.. asi ludia maju nizke iq.
@12 ale Chuck aj nad tými xxx hrdinami vyčnieva riadne vysoko + ako som povedal, on sám seba vytvoril takého ako je, on v podstate vytvoril v tom seriály všetko - od scenára až po hudbu. Apropo pozri si jeho kop z otočky a pochopíš
no fakt strasne vazna vec, sak chuck norris a tie vtipy okolo su tu uz pekne dlho, len ich asi niekto trochu neskor objavil...a preco nie?je to haluz, sak v tych castiach mal byt uz davno mrtvy...je proste nesmrtelny, tak si robime srandu, no...
lol
to asi preto, ze v starychfilmoch kde hral to bolo bezne toto co on tam predvadzal bol proste nepremozitelny hrdina a teraz ludia vidia ze to bol dobry trapas tak si utahuju z toho aky nepremozietlny a dokonaly bol.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Takto znevazovat Chucka Norrisa, navyse v dnesnej dobe, ked uz je demokracia v koncoch a nastupuje Chuckokracia... ts ts
nechybalo vela a bol by som sa posral od smiechu.
Podľa mňa si tie vtipy skôr robia prdel z tých neskutočne reálnych postáv a situácií čo odohral vo filmoch
Rýchlo založ ešte jednu tému kde sa môžeš kvôli nejakej sprostosti pekne navyšovať nadd tých ľudí čo "majú nízke iq"
LOL
to asi preto, ze v starychfilmoch kde hral to bolo bezne toto co on tam predvadzal bol proste nepremozitelny hrdina a teraz ludia vidia ze to bol dobry trapas tak si utahuju z toho aky nepremozietlny a dokonaly bol.