Ahojte Má tu niekto skúsenosť s predajom svojich vlasov ? Ak áno koľko cm, a gramov za akú cenu ? Ja o tom uvažujem, ale keď vidím, ako tie kaderníctva na tom zarábajú :/ Predám vlasy za 70 eur a oni ich predajú za 200 (F*CK LOGIC)...
Ano je to logicke. Tak totiz funguje obchod, ked chces ako obchodnik zarobit. A okrem toho, ked kupis surovy material, a predavas ho spracovany, je v cene aj cena prace.
Predala som pred rokmi 35cm, tmavsi blond, rovne a vcelku huste za 75€.
chystam sa teraz, som zvedava, co to da tentokrat
Obvykle vykupuju minimalne 40cm, ale zalezi od kvality vlasov, mne vtedy urcite necvakla az tak vela. A nechaj si ich ostrihat tam, kde ti ich aj vykupia, urcite by som neposielala vlasy v obalke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Predala som pred rokmi 35cm, tmavsi blond, rovne a vcelku huste za 75€.
chystam sa teraz, som zvedava, co to da tentokrat
Obvykle vykupuju minimalne 40cm, ale zalezi od kvality vlasov, mne vtedy urcite necvakla az tak vela. A nechaj si ich ostrihat tam, kde ti ich aj vykupia, urcite by som neposielala vlasy v obalke
ja som svoje dal kamoske len za strihanie
haha, na jednej stránke som našla že: "Ceny sú zaujímavé"
ale videla som okolo 60 až 80 za 100g
Predávajte predávajte, ja si budem kupovať :3
iba ked dopestujes do pozadovanej dlzky...
Tiez by ma zaujimalo ze ake skusenosti maju iny
co som ja nejaky odbornik na chlpy? ale no chlp ma ine lozko ako vlas, zevraj...
ok idem googliť
a ja ze moje indianske meno je krivy zub, ale ta co vela vie je tiez fajn