Uz to robi skoro kazdy a skoro vsade, ale malokto to urobi aj dobre. Radsej si kup tie klipy co si mozes nasadit kedy chces. Ja aj vela inych co poznam co mali predlzene si to dali ostrihat lebo po case to zacne liezt na nervy. Ak mas na to nervy a dost casu tak si daj.
To vazne nevies co su to klipy do vlasov? To mas vlasy pripevnene k sponkam ktore si pripnes do vlasov a mas to ako predlzene vlasy len lepsie lebo si ich mozes dat kedy chces a neznici ti to vlasy ako keratin a ine blbosti, je to aj lacnejsie a zozenies to tiez lahko.
Ja som velmi spokojna so Salonom krasy Penelope najdete ho aj na facebooku tam ma fotky mozte sa spytat aj dalsich kociek ako su spokojne vlasky su kvalitne a drzia ....za najnizsiu cenu ta holka je mlada zlata a je z Kosic cislo na nu je 0907 046 838 dufam, ze som pomohla
Ja som velmi spokojna so Salonom krasy Penelope najdete ho aj na facebooku tam ma fotky mozte sa spytat aj dalsich kociek ako su spokojne vlasky su kvalitne a drzia ....za najnizsiu cenu ta holka je mlada zlata a je z Kosic cislo na nu je 0907 046 838 vola sa Janka dufam, ze som pomohla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov