Slovenčinu asi nemáš rád, keď si napísal: fizika a matematyka....(neber to vážne) Ináč ja osobne mám rád mechatroniku, ale neviem či tu niekto vie, že čo to je...
ja som na ZŠ mal najradšej geografiu, potom matiku, solinu, trochu dejepis a anglinu.na strednej to bola latina, geografia, deják, trochu solina (rozoberanie básní).na vysokej sa mi páčila matika, bioklimatológia, trochu entomológia a zoológia.
a ja mam zas rada nabozenstvo a teoriu TV,a neznasam matiku a fyziku ale to kvoli ucitelke,predmety ktore ma vobec nazaujimaju su sociologia a obcas pedagogika
no nemam rada telesnu, co uz so mnou, z okna kvoli tomu skakat nebudem, vraj by ma bola skoda ja som mavala rada slovinu, ale odkedy mame tuto slovencinarku, tak na slovine sa da akurat fajn spat, hrat karty, pocuvat hudbu alebo sa ucit n dalsie predmety... no tiez nie zle ale mam rada anglinu, mame fantasticku ucitelku a mna bavi ucit sa jazyky celkom, este nauka o spolocnosti celkom ujde a aj chemia... z duse neznasam fyziku, proste to nechapem a hlavne nechapem na kereho slaka mi to kedy bude
heh..tak to chces asi moc ,,ale ked uz, tak dejaaacik a nie preto, zeby ma nejako extra zvlast bavila historia abo nejaky Hitler vyjebany ktoreho nenavidim doteraz, aj ked uz prdi v hrobe ..ale proste ta profka, co nas ma..totalny magor ,,psychopatka, to by ste museli zazit
aaa oziiiiik, este som nenapisala, co nemam rada ,,nemam rada ..to je silne slovo ,,skor co ma nebavi, tak uctovnictvo a ekonomika, ale to je skor kvoli profke, ktora nas to uci,,vela spravi aj profka ..a nemina je tazkaaaaaaaaa,,matika ani nehovorim
ja mam najradsej deskriptivnu geometriu, fyziku... inak aj ostatne predmety su ok, len zavisi na tom aky profaci to ucia a aky je ich pristup. na tom moc zalezi...
ehm....mno asik dejak mame thake haluzneho ucitela, ze az....akoze sa rozpravame cez pisomky, v poho....ale zase tote drbne roky do seba drvit....tahaky 4eweeer
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov