Ahojte,
Ak sa môžem spýtať čo by ste mi odporučili v takej priemernej cene do 250€ ak by som chcela mať čo najvýkonnejšiu prednú kameru určite nad 5 megapixelov? Veľmi pekne ďakujem za skoré odpovede
Videla som už aj s 13 megapixelov prednou kamerou al
jednoznačne ZOPO asi všetky, čo som pozerala majú predné kamery 5 mpx a zadné 8, 14 alebo aj 20 tuším že a vôbec to nie je drahý mobil.. u iných mobilov si platíš viac-menej za značku
@zelinka Cim viac MegaPixelov,tym viac Adidas....
Ide o to,aky Foto-cip si vyrobca zvoli a ci vie z neho po stranke firmwaru,vytiahnut z neho 100% vykon
Kvalita sa posudzuje,ako telefon dokaze ostrit,ci ma verne farby,ci neprodukuje vela sumu atd...A o tom ti pocet MegaPixelov nepoviedia nic...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Ide o to,aky Foto-cip si vyrobca zvoli a ci vie z neho po stranke firmwaru,vytiahnut z neho 100% vykon
Kvalita sa posudzuje,ako telefon dokaze ostrit,ci ma verne farby,ci neprodukuje vela sumu atd...A o tom ti pocet MegaPixelov nepoviedia nic...