ani len tisícku by som z výhry len tak niekomu nedala,a nie že 100 miliónov...omg...iba jebnutí by im dali...zoberem peniaze dobrú ochranku a idem čo najďalej preč zo Slovenska,ale to by som išla preč z tejto prijebanej závistlivej slovenskej spoločnosti tak či tak aj kebyže sa mi nikto nevyhráža keď by som už mala 200 mil.
@10 Hmm, paci sa mi tvoj postoj Ale musis pocitat s tym, ze tu mas aj nejaku rodinu, priatelov zazemie. S tymito vecami sa clovek obvykle nevie definitivne rozlucit zo dna na den. Ono sa to sice povie, ze sak kaslem na vas mam svoje prachy tak padam ale ked pride na to, urcite to nie je jednoduche.
@12 vieš každý sme iný a ja by som nemala problém zbaliť si veci a odsťahovať sa kludne aj na opačný koniec zeme mne už Slovensko a najma Bratislava lezú na nervy až tak že si to nedokážeš predstaviť mám rodinu v USA,čiže najskôr by som išla ku tete,takže nemala by som problém začať úplne nový život...hlavne nech ma tam nikto nepozná
ujdem do cudziny, preflakam tam aj s rodinou vsetok majetok a potom sa vratime na slovensko za znamymi a mafia bud da snad pokoj... lebo si nemyslim ze mame taku mega prefikanu a nebezpecnu mafiu na slovensku
no ja myslim, ze je to jasne. kebyze mam 200 milionov, tak sa okamzite pakujem do zahranicia aj bez toho, ze by ma vydierala nejaka slovenska banda debilov
Ťažko rozhodnúť... ešte že to nemusím riešiť v skutočnosti. Na začiatok by som asi zabezpečil nejakú ochranu, porozkladal peniaze do bánk (len do jednej je príliš veľké riziko) a potom bežal na políciu a tie svine poriadne zmedializoval - ak by boli príliš nebezpeční, postaral sa o ich likvidáciu. S 200 melónmi ma odtiaľto nikto vyháňať nebude Okrem toho, oni si vás nájdu... skôr či neskôr.
Ja by som isiel prec z tejto riti aj keby mi nejde po krku mafiu, takze je to jasne ale keby mam zarucene ze za tych 50% mi daju pokoj, tak by som im ich dal, koniec koncov tie prachy som dostal zadarmo.. a aj keby pridem o vsetko, nebral by som to az tak tragicky, lebo by som stale nebol stratovy
Isteže by som nezaplatila,to je žart?Že im postačí polovica a dajú mi pokoj...naivita. Som rodený leva aj bojovník len tak by som to nenechala! Okrem toho ten kto ma pozná viem,ako ma bavia zbrane a všetky tie hračky tak...ktovie...možno by som nakoniec bola nebezpečná ja!
ja by som nechcela 200 milionov, by som tie prachy vyhodila z lietadla a natocila ako ich ludia dole chytaju a biju sa o ne, to by bola zabava na nezaplatenie a povedala by som mafii nech odbachne vsetkych tych ludi, sak oni maju tie prachy
Začal by som ich vydierať, že ich nahlásim policií .... okej, teraz vážne: zdrhol by som do inej krajiny, dosť ďaleko na to, aby sa im to neoplatilo riešiť za hranice...
to co je za retardovany napad, ze kontaktuje ta mafia Vsak oni nevedie kto ich vyhral Pokial sa samozrejme nebudes pretrcat v TV, ze hen vyhral som 200 melonov A myslim, ze by ta mali totalne v pici
no najprv by som vyjednával a ak by nepomohlo tak by som si kúpil stráž a môžno by som si aj najal niekoho aby ich zlikvidoval ale pravda je že utekať sa neoplatí ak ide o takú veľkú sumu. v takýchto veciach sa treba riadiť touto vetou: wherever you go, people will find you, if they want to badly enough. Doslovne to preložiť neviem ale je to niečo v tom zmysle že kamkoľvek utečiete, ľudia vás nájdu ak sú dostatočne zlí alebo také niečo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
Ako nie žeby som ja nehlasoval trocha naivne, ale ty máš fakt mafiu za bandu blbov?
a vystrielal by som tych hajzlov.
Tak ich rýchlo predaj, kým neklesnú!
Hlavné je, že to dokážeš zacitovať v angličtine predsa ... ....
Lebo to si fakt nedokážu overiť takúto maličkosť ...