Čítať myšlienky by som rozhodne nechcela.. Niekedy je lepšie niečo nevedieť Vrátiť, posunúť čas tiež nie. Čo bolo, bolo a budúcnosť sa mení každým dňom. Všetko je tak, ako má byť. A ovládať myseľ.. Nuž, to premiestňovanie by bolo fajn
schopnost citat myslienky ... pretoze by som za ten den precital mysle vsetkych ludi na ktorych mi zalezi a na dalsi den by som vedel kde je problem medzi nami a zmenil by som to ... vedel by som co im chyba a snazil by som sa im pomoct
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ale nie, na čo by to bolo...
Premiestnovat sa ? Ved to robim stale! Kluciky do startera a ide sa 8). Hej, je to zabavnejsie.
A s casom by som sa radsej nehrala. Neviem si predstavit, kolkym ludom by to sposobilo ake tazkosti .
(inak chcel by som meniť podoby, teda premenil by som sa na akéhokoľvek človeka)
Ale nie.. chcela by som čítanie myšlienok, ale to len pri rozhovore s istými osobami..
Schopnosť premiestňovať sa by tiež bola fajn, kedže som lenivá a nechce sa mi chodiť
Ten čas.. Neviem Podla nálady
A ovladanie mysle.. mmm
Asi tak
Ale aj ja by som rada vedela, čo si kto myslí práve v tej chvíli možno by som zistila, že je viac ľudí, ktorí sú šibnutí v myšlienkach viac ako ja
jednoznačne tutovka