V mnohom sa s nimi zhodnem, až na to kresťanstvo. A nepáči sa mi, že mnohé veci kresťania dodržiavajú preto, že „musia“ a nie preto, že by sami chceli, lebo sa im to zdá správne. Takí sú zaslepení fanatici.
no..jednoznacne mníška, pretože tí aspon studuju a su vzdelaní a okrádajú nenápadne..a maju po*** penazí a žiju si jak prasce v zite a stejne tam sexuju...takze
mniskou? batmankou? boha sak by somsa uvarila...a musela cez deň spraviť tolko aktivít z predponou "musiier"....radšej stetka ta nemusi nic...zalezi na nej ci si zajde na dialncu alebo nie
A inač náhodou sa mi páčilo v cisterciánskom kláštore v Zwettli, mmm, všade naokolo krásna gotika a mali tam brutálnu knižnicu so storočia starými knihami a v stredoveku toho mohli vedieť viac než bežní ľudia. A bolo to uprostred krásnej prírody a tak. Paráda.
radsej budem k... aby byt mniska! mnisky nemozu nic a cirkev je velmi jak to slusne povedat sprosta! zlodeji su to a seru si do huby! a stale existuje dalsia moznost! spachat samovrazdu!
@nrcka Pokrstiť sa môžeš dať hocikedy. A navyše v rannom kresťanstve sa to mohlo až v 21 rokoch, keď bol človek plnoletý. Čo bolo oveľa správnejšie, pretože je svinstvo, keď tam oštia nejaké decko, ktoré nemá právo sa samé rozhodnúť.
@merryy V skutočnosti to bolo oveľa krajšie. A navyše hentoto je len kúsok z toho.
Knazi sa maju velmi dobre a uzivat zivota si mozem aj tak. Kedysi davno som ministroval a viem akym zivotom zil nas farar kazdeho pol roka nove auto, na velkej fare plazmova telka ked o nej vacsina europy ani nesnivala, fajci drahe cigarety a pije drahy chlast. Vozi si tam kukurice atd. Sice kazdy den na omsi, ale babky mu platia statocne.
ani jedno, a v toho akoze jedineho najmocnejsieho najspravodlivejsieho boha neverim, aj ked som pokrsteny mam boha na haku. a farari su riadne kurvy. take drahe auta, telky a ine veci tak to asi dostali za tu nesmiernu oddanost bohu
Nie ze by som pochyboval o debilnosti tejto otazky ale postupujme logicky
Prostitutka - obvikle drgovo zavisla pretoze tie pasakom najviac vynasaju.....
Priemerna prostituka zarobi tych 5 000 sk alias cca 170 eur za den CISTEHO co je plat, ktory by zavidel aj pan minister ALE a to je velke ale s velkym A.... Z toho 4500 sk alias 150 eur minie rovno na drogy v tej istej ""firme"" pod tym istym "" pasakom"" alias dilerskym bossom pretoze je zavisla a tento biznis s tym pocita...... takze nakoniec je rada, ze ma na najomne.....
Katolicky knaz.... ma prekrasnu faru, super auto, zahradu a "" pracuje"" 4 hodiny denne.
Nemoze mat sex ? To ale nemusi nutne znamenat ze ho nema Staci ak mu na to nikto nepride.
no nebolo by to jednoduche ale urcite radsej mniska,to by som aspon sa vzdelavala a rozmyslala a tak... prostitutky to nemaju zas take jednoduche, vselijaki gauneri nasilnici a bohvieco nechutaci skratka fuuuuj plus priratajme pohlavne choroby, alkohol,drogy...mmm ee
@47 Aj tak si nemyslím, že by sa niekto radšej stal šlapkou, len preto, že má odpor k cirkvi. Stavím sa, že keby sa pred teba postavilo do radu 5 chlípnych pupkatých chlapov, tak by si si radšej posedela hodinku v tom kláštore.
mnizka? dpc..v zivote nie nic s cirkvou nepotrebujem mat spolocne.. cize ovela radsej nejakou kurvou tam sa da aspon dobre zarobit a neni to nudna praca
Ja by som v tom takomto pripade zvolila evanjelicku cirkev,a bola by som fararka, a preco??? Lebo u evanjelikov je mozne vsetko , mozu mat deti,zena moze robit fararku,no a tak,tato cirkev neobmedzuje tak ako KATOLICI!!! tolko je slov pisanych
aký je vlastne rozdiel medzi týmito dvoma možnosťami? spávať s chlípnikom, ktorý vám za vaše služby zaplatí, alebo so starým "bohu zasveteným" farárom? česť výnimkám, ktoré v týchto kláštoroch určite sú,...ale tí, čo si myslia, že všetci vysvetenci sú neviniatka sú smiešni xD jeden takýto mini kláštorik mam za rohom,...a s kľudom by som to dokázala nazvať i kurvincom
Tak myslím, že mníška nie..To by som dopadla....Ten život by mi nevadil..Len modlenie...Ja sa nepoterbujem k niečomu modliť, ja na to neverím. Ak je boh, tak je nespravodlivý a tým moju dôveru stráca...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
ale tak prostitútka.. že by sa len nadržaný starý chlapi LEN a ešte raz LEN pozerali, tak možno by som si vybrala to
ved to musi robit s kym pride za peniaze....predstavte si tych starych upotenych, chlpatych, bezzubych.....
Prostitucia - sex, sex, sex, sex, drogy, sex, sex, sex, sex, sex, chlast, sex, spanok, bordel, sex
P.S.: To aby ste si uvedomili svoje zivotne priority!
@merryy V skutočnosti to bolo oveľa krajšie. A navyše hentoto je len kúsok z toho.
radsej budem "kurva" ! resp. gigolo
i keď bohatým sa človek môže stať aj keď nebude farárom.
Prostitutka - obvikle drgovo zavisla pretoze tie pasakom najviac vynasaju.....
Priemerna prostituka zarobi tych 5 000 sk alias cca 170 eur za den CISTEHO co je plat, ktory by zavidel aj pan minister ALE a to je velke ale s velkym A.... Z toho 4500 sk alias 150 eur minie rovno na drogy v tej istej ""firme"" pod tym istym "" pasakom"" alias dilerskym bossom pretoze je zavisla a tento biznis s tym pocita...... takze nakoniec je rada, ze ma na najomne.....
Katolicky knaz.... ma prekrasnu faru, super auto, zahradu a "" pracuje"" 4 hodiny denne.
Nemoze mat sex ? To ale nemusi nutne znamenat ze ho nema Staci ak mu na to nikto nepride.
Ja by som volil knaza
...Či nie?
Nie náhodou drogy, STD, bitky od pasáka a všemožné obmedzovanie osobnej slobody?
A sex s takým dva týždne neumytým, dobre živeným, na mol ožratým a napoly impotentným gerontom, úchvatná predstava..
----------------
» www.imdb.com/title/tt0300140...
okradat a balamutit ludi a pritom sa vyhovarat na boha alebo si uzit a inkasovat za to financie...