Alebo možno do budúcnosti, stretla by som samú seba a opýtala by som sa, ako sa mám, čo robím, ako som to docielila, aby som vedela, čo po návrate do súčasnosti (ne)urobiť
z velkej casti by som povedala nie. je to zbytocne, co sa ma stat sa stane a nemame pravo to ovplivnovat ( znei to hlupo ale ak uz je to raz tak..) no koli dvom veciam urcite.
ja napríklad by som sa vrátil do obdobia asi tak 13 rokov a zmenil by som postoj, lebo to bola moja osudná chyba, čo sa vtedy stalo. Veľmi ma to ovplyvnilo.
@erosennin pretože milujem históriu a proste to obdobie ... jednoduché oblečenie, tie sandále.... neviem ale ma to tak priťahuje a ty? prečo? čo sa stalo v 13? hm?
Áno, chcela by som sa vrátiť a rozhodne by som toho veľa zmenila...pretože som urobila veľa vecí,m čo by som znovu neurobila, alebo som mohla urobiť lepšie...
Ja by som necestoval v čase. Minulosť nepotrebujem zmeniť, pretože som sa mnohé naučil a práve preto nechcem ísť do budúcnosti, pretože veľa vecí neobjavím
minule som sa nadtym zamyslala sla by som do mojej minulosti ale stym ze by som nebola taka krava ako vtedy..alebo potom do buducnosti konkretne ked by som mala 19, zmaturovane a potvrdenie o prijati na vysku..
áno využila by som ho ale nechcela by som nič meniť ani podobne , najradšej by som sa pozrela niekde dááááááááááleko do minulosti najlepšie do starovekého Egypta - aby som na vlastnej koži zistila ako sa vtedy žilo a tak aj ked s mojimi blond vlasmi by som tam velmi nezapadla
Nie. S niektorými mojimi rozhodnutiami nie som spokojná, ale riadim sa heslom "Všetko čo sa deje sa deje z nejakého dôvodu." Takže pre istotu by som nič nemenila
Hej. Za prve by som presla vsetky zaujimave historicke obdobia (Egypt, Grecko, gotika...) a potom by som sa chcela pozriet do velmi dalekej buducnosti, ci uz ludia dokazu cestovat do vesmiru bez mensich problemov. A potom by som sa snazila najst rok, v ktorom mam oficialne zomriet a tam si pekne dozijem a budem rada rozumnemu vyuzitiu moznosti casostroja.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
Ale je to súkromné.
Alebo možno do budúcnosti, stretla by som samú seba a opýtala by som sa, ako sa mám, čo robím, ako som to docielila, aby som vedela, čo po návrate do súčasnosti (ne)urobiť
to bude určite niečo nemravné
ale aj do minulosti by som sa rada pozrela, napriklad antika alebo renesancia ci 20. az 50. roky minuleho storocia
@freschmint a to načo?
@leila a čo by si tam robila?
@1v4nq4 a ako by si ho využila?
Ak sa zmením, zmení sa svet. (Novalis)
Aj najmenšia zmena ktorá by sa spravila by mohla mať na svet fatálne následky.
písať nebudem súkromné..