Práve naopak, bojím sa čo sa so Slovenskom stane ak súčasná vláda padne. Opozícia je celé roky rozhádaná. A ak by teda náhodou padla, čo hrozí najmä zo strany Most-u momentalne, tak dúfam, že vznikne kompetentná úradnícka vláda - a volby budú tak o 2 roky. Inak by to bola katastrofa.
ja sa opýtam takto,
a čo ste urobili vy všetci pre to, aby Slovensko bolo bezpečné pre život všetkých občanov....
neznášan také otázky čo by bolo, keby bolo, ak by bolo, prečo...
@marcello1111
Stále neviem o akom nebezpečenstve tu hovoríme btw čo môžu ľudia urobiť jedine zdvihnúť svoj lenivý zadok raz za 4 roky a ísť voliť aby sa tu lepšie žilo a neukázala sa jedna kauza za druhou každú chvíľu toť môj názor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a čo ste urobili vy všetci pre to, aby Slovensko bolo bezpečné pre život všetkých občanov....
neznášan také otázky čo by bolo, keby bolo, ak by bolo, prečo...
Stále neviem o akom nebezpečenstve tu hovoríme btw čo môžu ľudia urobiť jedine zdvihnúť svoj lenivý zadok raz za 4 roky a ísť voliť aby sa tu lepšie žilo a neukázala sa jedna kauza za druhou každú chvíľu toť môj názor