a vacsinou i nad pribliznym obsahom ci uryvkom z nej.. ci ju vobec budem citat.. nerad necham knihu rozcitanu nedocitanu a veru docitavat .. to je utrpenie..
nie..nad názvom uvažujem až keď ju dočítam, že prečo je aký je, ak sa mi nezdá.. ale zas čo som čítala naposledy,, Liek, Hotel a Letisko od Hailey-ho nad tým ani moc uvažovať nedá
často ma zaujme názov, ale či sa nad ním vyložene zamýšľam, to neviem. Ako kedy. Ked znie "Kniha ztracených vecí", áno. Ked znie "Interview s upírom", ani nie, pretože proste niet nad čím polemizovať.
hm, väčšinou to robím len keď niekde zbežne uvidím nejakú knihu, v kníhkupectve alebo v autobuse a v tedy sa nad tým zamyslím..alebo jednoducho v určitej situácií ma napadne názov knihy napr. "pavučina lží"
ja mám rád keď je názov krátky, dobre znejúci a prípadne majúci nejaký dobrý význam, ale o obsahe knihy prezrádzajúci čo najmenej, ale tak, že keď ju dočítate, tak pochopíte prečo sa tak volala...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Vsadím radšej na istotu.
a potom aj obsah
keď nie je tak logicky že si tú knihy neprečítam
a občas sa zamýšľam aj nad tým že prečo to má asi taký názov čiže čo tým chcel autor povedať