Samotu mám rád, osamelosť nie. A najosamelejší sa cítim medzi ľuďmi, v stáde... takže vyhľadávam samotu, ako často sa dá. Ale sú aj ľudia, ktorí nenarúšajú moju samotu... takže takých znesiem...
Pred 4 rokmi by som zahlasovala za prvú možnosť, ale okdedy mám môjho muža si vyžadujem jeho spoločnosť a len málokedy mám chvíľky, kedy chcem byť sama. A celkove, rada sa obklopujem ľuďmi, ktorých mám rada
No ja som sama skoro vzdy a potom ked som medzi ludmi som strasne zakriknuta a tak...snad sa to niekedy zmeni, pretoze v takom pripade budem mat problem a skoncim ako uctovnicka s platom 500 € alebo skoncim niekde v kauflande
vedel by som si navyknut na trvalo spolocnost (myslim tym neustale spoluzitie s niekym) partnerstvo... ale momentalne a dlhodobo uz preferujem uplne samostatne fungovanie ... vyhovuje mi skor si planovat niekolkohodinove stretnutia denne s niekym, ale potom sa zase odlucit a byt uplne sam nasledne, vtedy sa citim najlepsie
Mne sa hlavne pacia veci, ktore sa daju vypnut, odlozit, pripadne save-nut.
Kazda ina alternativa obsahuje nebezpecny element sam o sebe,
ze nieco moze vypalit aj opacnym smerom. Inak povedane, rad beriem spolocnost, ale nechce sa mi davat. Nieco, ako Fico: Bohatym bral a chudobnym tiez.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Je to pre mna rovnako akutna potreba ako akakolvek zakladna fyzicka.
mám rada svoj priestor, ticho, som rada keď sa nemusím s nikým rozprávať pokojne aj celý deň.
Kazda ina alternativa obsahuje nebezpecny element sam o sebe,
ze nieco moze vypalit aj opacnym smerom. Inak povedane, rad beriem spolocnost, ale nechce sa mi davat. Nieco, ako Fico: Bohatym bral a chudobnym tiez.