chcela by som sa opytat ....windows mi pracuje chybne stale je zaplneny cely disk C pricom z neho bolo vymazana vacsina suborov,,,takze rozhodla som sa nanovo preinstalovat vistu odznova,,,chcela by som vediet ze po preinstalovani uplne nanovo ostane mi p
no mam disky C a D ,,,na disku D su filmy.....ale Cecko,,,nemoze byt zaplnene kedze som velmi vela veci vymazala a vycistila disk,,,po vycisteni napise ze sa uvolnilo 8 gb miesta,...ale napriek tomu stale zostava plny...aj po restartovani stale,,,
mam windows vistu...normalne najprv som odinstalovala programy ktore som nepouzivala,,,potom odinstal. hry ktore vela zaberali,,,dokopy na cecku okrem skype qip office baliku nemam nic,,,,cize mal by byt skoro prazdny disk,,,napriek tomu je stale plny....no cistenie disku cez vlastnosti pravym tlacidlom kde vymazava docasne subory a podobne..
a vieš akú máš veľkosť disku? žeby to bolo i tým? málo vecí stačí na veľkosť disku. alebo nevidím. jeden súbor, alebo zložka ktorú tam máš má príliš veľkú veľkosť. kukni sa na to ešte lepšie
nie nie je to velkostou disku,,ja tam mam dokopy mozno dokopy s hudbou a obrazkami 5 gb,,ani nie tolko,,,a stale je to plne ...asi len preinstalovanie pomoze
tak ja len nwm co ostane v pc ked sa preinstaluje ta vista...lebo internet mam od orange a nwm ci to spojenie wifi bude fungovat,,,a ci vobec mi ostane nejake pripojenie na net,,,
@sam1990 - predovšetkým na "C" nemáš len QIP, SKYPE a Office, ale aj samotný OS... neviem presne, ako to funguje vo Viste, skús si niekde nastaviť zobrazenie aj skrytých súborov. Že ti WIN nepracuje správne - čo to znamená? to je široký pojem... je celkom dobre možné, že si pri tom "čistení" vymazala aj napr. niečo z registrov, niečo dôležité, čo potrebuje OS k správnej činnosti. Okrem toho po klasickom systémovom odinštalovaní ti aj tak ostane v PC kopa balastu, ktorý odstrániš len nejakými špec. clean softami a mimochodom - aké veľké máš "C"-čko? Pokiaľ ide o preinštalovanie, radšej si to daj niekomu urobiť, kto sa v tom vyzná, ak máš malé "C"-čko, bude treba možno znova rozdeliť disk, takže si budeš musieť urobiť zálohy aj z "D"-čka... a radšej si daj potom WIN7 než Vistu...
no velkost cecka je mala 51,1 gb..lenze velkost sa stale volneho miesta meni,,,raz je volnych 700 mb niekedy aj skype mi vypne ze full disc samotny OS je tam tiez,,,lenze je nepochopitelne ked sa disk sam zaplni od seba ked prave ze naopak programy a hry su vymazane :/
@15@sam1990 Nech sa na to pozrie niekto, kto sa do toho lepšie vyzná. Poznám ľudí, ktorí si neodborným zásahom vymazali celý disk... aj C:, aj ... všetky dokumenty, fotky, hudbu, videá... Ale ak v PC nemáš nič dôležité, tak to môžeš risknúť
jjj presne cez wifi,,,,a na heslo,,,ide o to ze to heslo nwm...net od orange mam doma,,,a iny net na intaku,,,ide mi o to ci pojde to pripojit aj potom ci mi to kompletne nevymaze :/
ide o to ze to heslo mi dali technici ked mi to instalovali od orange,,,ja teda vobec nwm ci mi naspat tie siete naskocia,,teraz mi to funguje automacticky ze mi vyhlada wifi siete a pripoji sa automaticky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
resp. o akom čistení hovoríš?
» www.glarysoft.com/products/utilit...