v prípade autobusov to dokonca preferujem, v prípadne zrážky je tam oveľa väčšia šanca na prežitie, lebo v tej polohe človek zvládne oveľa väčšie preťaženie
Závisí to od toho či sedím za volantom ako šofér alebo cestujúci.
Ale aj od toho na koho sa počas jazdy môžem/nemôžem pozerať.
Zdravšie je asi cestovať "chrbtom". Dá sa tak vyhnúť nezdravému stresu z rozčuľovania nad druhými vodičmi.
@torpedo08 aj ja sedavam s nasimi furt vzadu ked som bola mensia mi nedovolili sediet vpredu a ked som uz mohla, som sa tvarila ze mi uz voobec nezalezi na ich trapnom prednom sedadle a nach si ho uz teraz nechaju a akosi som si na to zvykla az do dospelosti
Celkovo nemam na vlakoch rada to, ze musim sediet oproti niekoho
A nie je mi zle ale nemam to rada radsej sedim smerom jazdy nuz ale ked dostanem miestenku...co narobim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@ye6xncvl v aute sa to aj tazko asi da jedine v nejakej limuzine
Ale aj od toho na koho sa počas jazdy môžem/nemôžem pozerať.
Zdravšie je asi cestovať "chrbtom". Dá sa tak vyhnúť nezdravému stresu z rozčuľovania nad druhými vodičmi.
v aute/autobuse už áno ak ide o väčšiu vzdialenosť
A nie je mi zle ale nemam to rada radsej sedim smerom jazdy nuz ale ked dostanem miestenku...co narobim