no na UK je že test z angliny a z španielčiny asi ten špecifický test- lenže to neviem čo je....a na UMB tam je, že dôraz na predmet anglický jazyk- a to mam chapat tak, ze spanielcinu nemusim ovladat?
no na UK je test z angliny a z španielčiny asi ten špecifický test- ale to neviem, čo je...a na UMB je že s dôrazom na predmet anglicky jazyk- to mam chapat tak, že španielčinu nemusim vediet?
inak dakujem ze sa vam tak vsetkym paci ta kombinacia, ja si viem vybrat
ja som bola v BB na prijímačkách..komb AJ-NJ..ale test sa robil len z angliny..aj tí čo mali iné kombinácie..tak písali test len z angliny..taže asi toľko
@mia246 ak nevies oba jazyky dobre tak tam ani nechod, prisli k nam aj taki a po tyzdni boli prec...na UMB sa robili prijmacky len z angliny ale aj spanielcinu musis vediet aby si to tam zvladla, co sa tyka prekladatelstva vacsinu predmetov mas v tom danom jazyku a vela z nich ucia dokonca lektori, ktori po slovensky ani nevedia...takze asi tak
Čo sa týka UK .. Minulý rok som mala tú česť nakopnúť moje zaprášené mozgové centrá zodpovedné za logické myslenie na všeobecnom teste... O.i. by celkom bodlo mať naštudovanú literatúru a pokiaľ ide o rozsah otázok - papierom v tomto prípade nešetrili (len tak na okraj - 6 kníh z AJ aj ŠJ, čo spolu "činí", ak ma moje dve matematické bunky neklamú, 12 knižočiek, z kt. vyberú dve - ak by vás zaujímal zoznam, viď stránka fakulty ...Úroveň náročnosti testu zo španielčiny bola neporovnateľne nižšia v porovnaní z tými ich chuťovečkami v gramatickom teste z AJ. No ak si chcete vybrať kombináciu niečo + ANGLICKÝ JAZYK, pripravte sa počas štúdia na kadejaké farebné, no nie ružové časy.. Toť malý náčrt reality z pohľadu úspešnej absolventky prijímačiek v danom odbore, ktorá sa nakoniec pod vplyvom neviem čoho alebo koho rozhodla ísť študovať európske štúdiá.. Hádam sa o rok vidíme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
inak dakujem že sa vam to všetkym tak paci
inak dakujem ze sa vam tak vsetkym paci ta kombinacia, ja si viem vybrat
a ľudia, keby som to vedela nájsť, tak by som sa nepýtala...tak radšej nespamujte a odpovedajte len keď viete
Môžeš prezradiť,ako to tam vyzerá?